2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم اونکه دیگه زحمت کشیده چادرو بند و بساطشو آماده کرده خب مقصر شما بودین زدین تو ذوقش و ایش ...

خوشبحال مردا و اقعا در هرصورت حق دارن

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

من پایه همه کاراش بودم و هستم اما تا جایی ک بچه ها اذیت نشن الان بچه داریم خودمون تنها نیستم ک باید ...

اتفاقا بچه شیرخوار داری.... و زمانی که زن باردار میشه، شیر میده ، بچه کوچیک تو دستش هست روابطش خیلی به مو میرسه، مرد خیلی حساس میشه، اگه بهش نرسی همین دوره بهترین زمان لغزش هست 

بچه ها هم بزرگ میشن میرن سی خودشون تو میمونی و حوضت....

دوران حساسی هستین، خیلی مردا تو این دوران نیاز به توجه دارن

بچه ها هم فقط دیگه جون مون رو براشون ندادین .... دیگه چیکارشون کنیم؟!... آنقدر خودتو خرج بچه نکن خودت و روابط خودت و حال خوب عاشقانه ات با شوهرتم مهمه

خوشبحال مردا و اقعا در هرصورت حق دارن

عزیزم منطق داشته باشید  ایشون کلی زحمت کشیدن و اون لحظه نیاز داشتن   حالا استارترم یه ساعت وقت میذاشت برا خواسته همسرش،  چون خانم هستین همیشه و در هر صورت حق رو به خانما ندین 

الکی الکی زندگیمون تلخ میشه هم دوست دارم اشتی کنیم هم دوست دارم من شروع کننده نباشم خودش بیاد

من واقعا نمیدونم چی بگم منم یه پدر بی مسئولیت داشتم ولی شوهرت واقعا نوبره که مسافرتو کوفتتون کرده مطمئنم این اخلاقش منحصر به رابطه جنسی نیست کلا نابالغه 

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

عزیزم منطق داشته باشید ایشون کلی زحمت کشیدن و اون لحظه نیاز داشتن حالا استارترم یه ساعت وقت میذاش ...

چون نیاز داریم باید یکی دیگه رو نصف شب بیدار کنیم تو سرما بکشونیمش تو حیاط خب اینم منطق شماست ببخشید که که من منطقی نیستم!

خب الان چیکار کنم؟

یواش یواش حرف بزن... مطمئنا اول گله شکایت میکنه ...سر بحث رو هر سمتی می‌بری ببر اون سمتی که دلخوری نباشه

ببین مسیله روشنه یه کسی یه چیز خیلی مهم از تو خواسته تو کوبیدی دهنش

مثلا بچه ات گفته اب میخوام گفتی برو بی عقل... الان به بچه ات میری میگی چی؟ ببخشید مامان....

سرد بود، خوابم می اومد، فکر بچه ها نمیذاشت سرحال باشم

حالا اگرم می‌خواییم برگردیم برگردیم ولی دیگه ناراحت نباش....

یواش یواش حرف بزن... مطمئنا اول گله شکایت میکنه ...سر بحث رو هر سمتی می‌بری ببر اون سمتی که دلخوری ن ...

مرسی فعلا ک انقدر حالم بده دهنم رو بستم نمیتونم حرف بزنم بعدا سر ارامش 

تقریبا داریم میرسیم دیگ 🥲اینم شانس منه

مرسی فعلا ک انقدر حالم بده دهنم رو بستم نمیتونم حرف بزنم بعدا سر ارامش تقریبا داریم میرسیم دیگ 🥲این ...

دقیقا گفتم از هفت صبح تا حالا سفر قندهارم بود تموم بود... باشه انشاءالله سری بعدی

فقط بدون همیشه اونی که کوتاه میاد بازنده نیست... بیشتر مواقع میبینی که اون دست برتر رو تو کنترل روابط داره

دقیقا گفتم از هفت صبح تا حالا سفر قندهارم بود تموم بود... باشه انشاءالله سری بعدیفقط بدون همیشه اونی ...

میترسم پرو تر بشه باید بفهمه کارش اشتباه بوده فعلا سکوت میکنم شاید اصلا خودش اومد

اگه قهر بیشتر طول کشید درستش میکنم

ممنون از راهنماییهات و وقتی ک گذاشتی🌹

عزیزم همه ی مردها اینطور نیستن، به فرهنگ خانواده ها خییییلی ربط داره. یه سری خاله خان باجی ها و بی س ...

من ک میگم هر دو بد برخورد کردن. اسی میتونست ی جور مهربونتری همسرش رو قانع کنه یا ازش راه حل بهتری بخواد. نمیگم حتما حرف حرف آقا میشد ولی خب اینطوری غرور همسرش ک با ذوق چادر زده لطمه خورده. ۲ طرف برخورد منطقی نداشتن.

2810