2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 214 پست

حالا ی ساعت میرفتی یخ نمیزدی که. بچه ها هم خسته بودن بیدار نمیشدن ک از نبودتون بترسن. تو مسافرت فارغ از کار و گرفتاری همسرتون درخواست داده دیگه. راستی بچه هاتون چند ساله هستن؟ نمی‌پرسن چرا باید برگردیم؟

حق با شوهرت بود ولی نه اینکه برگرده . میتونست فقط اعتراض کنه . میرفتید حمام باهم نهایت بچه ها هم بید ...

حموم و دستشویش باهم بود 

بچه ها بیدار میشدن زشت بود بچه هام چنین صحنه ای ندیدن ما همیشه یواشکی بودیم ک دوتا باهم از حموم نیایم بچه ها مشکوک بشن 🤦🏻‍♀️بدبختیه ها 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اشتی نمیکنم کردم خوبم کردم بچه هام در اولویت زندگیم هستن میرفتم بیدار میشدن میترسیدن چی

اصلا بحث ترس نه ابروتون میرفت میشدین نقل دهن همون دوستاتون

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اصلا اشتی نمیکنم کردم خوبم کردم بچه هام در اولویت زندگیم هستن میرفتم بیدار میشدن میترسیدن چی

حق داری عزیزم 

رابطه یه کار دو نفره هست که باید رضایت هردو توش باشه 

مرد ایرانی  مغزش نمیکشه اینو بفهمه ..

وای فقط فکره شوهرت ک چادر زده چقد خندیدم بیچاره تو چه حالی بوده سرما رو نفهمیده رفته ۳صبح چادر زده 🤣🤣🤣🤣

همون زیر پتو میخزید سمتت بی سر صدا کارشو تموم میکرد ک بهتر بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اینو راست میگی خوابم میومد بد حرف زدم الان بهش بگم پشیمونم پرو نمیشه ؟؟پرو پرو منو تهدید ی خیانت میک ...

خیلی عصبانی شده که همچین حرفی زده

همیشه میگن تو عصبانیت یه حرفی هم زد

ولی اینو بدون اون زن احمقی که پای شوهرای بقیه می افتن تو چادر که هیچ هر جا طرف اراده کنه هستن.... واسه اینه که مردا خاطرشون رو می‌خوان.... زن پایه ای هستن،😉

سلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنیدسلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنید

ازتون خواهش می کنم 💔

پایان نامه ام راجع به طلاق عاطفی هست سوالاتش رو فقط برای خانم های متاهل طراحی کردم

بچه ها آفرین بخدا کمتر از 10 دقیقه وقت میبره 😭

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

بچه ها میشه اگر جواب دادین لایکم کنید بدونم چند نفر شدیم 🌹🌹🌹

باید راضیش می کردییا راضی شه نره بیرون یا راضی جسمیبرخوردارت خوب نبوده مسایل زناشویی با غرور طرف سرو ...

آره پس زدن ب غرور طرف خیلی بر میخوره. کاش ی جور دیگه راضیش میکردی. ببخشید ولی باید زبون هم رو بلد باشید نه سر این مسائل(فارغ از اینکه مقصر کیه) مسافرت تون اینطوری بشه.

حالا ی ساعت میرفتی یخ نمیزدی که. بچه ها هم خسته بودن بیدار نمیشدن ک از نبودتون بترسن. تو مسافرت فارغ ...

دخترم چهار سالشه گریه میکرد خوابم میاد تازه اومدیم سوار نمیشد بغلش کرد ب زور گذاشت تو درم قفل کرد گفت بخواب برای بابا کار پیش اومده 

دروغگو

2810