2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7493 بازدید | 222 پست

بله حق داره 

ولی حق نداره از خیانت حرف بزنه .

ولی شما باید باهاش راه میومدی .

تو‌ مسافرت همسر من هم اینقدر گشت تا اتاق طبقه بالا پیدا کرد تا ما دوتا بریم بالا .پدر مادرش و‌بچه ها پایین باشن .

اکثرا  مسافرت و این موضوع را با هم میخوان 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤

در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌

نصفه شب تو سرما زیر چادر خب اعصابش نکشیده 

والا منم بودم نمیتونستم 

چه توقع ها داره 

حالا امشب نشد یه شب دیگه آسمون به زمین میاد؟؟ 

در عجبم میگین حق داشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پذیرایی و اشپز خونه کوچیک بود اصلا چادرمون جا نمیشد چادرمون ۱۲ نفره هسی جا بهتر میگرفت کوفتش نشه اخه ...

دیگه عزیزم گاهی ب فکرشون نمیرسه .اینجورمواقع شما باید مدیریت کنی ..نهایتن فردا مخشو میزدی ی جا بهتر بگیره ..

تو مقصر نیستی شوهرت چقد بداخلاقو بی درکه اصلا انگار به بلوغ فکری نرسیده از مردی که مسافرتو کوفت خانو ...

برا بعضی مردا بهم خوردن رابطه مساوی اخلاق گند و بی اعصابی 

نه فقط تو مسافرت برکه تو خونه هم همینطورن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌نصفه شب تو سرما زیر چا ...

انگار اکسیژنه همون لحضه بهش نرسه پس میفته🤕

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

چقدر بی درک و بچه ننه ست

وسط سرما اصلا چه جور دلش میاد اذیتت کنه؟اصلا چطور خودشو نتونس کنترل کنه.مگه زن وسیله ست...یا خودش .....

متعجبم از کامنتای دوستان عزیزی که بش حق دادن😑😑😑

بعد میان میگن چرا شوهرم اینحوره اونجوره بدبخت شدم پررو شده و ....

خدایی تو سرما تو چادر ظلمه باید به شرایطشونم نگاه کنن نامزد نیستن که بگی مرد تشنه بوده

والا سنشون میره بالاتر تشنه تر میشن تا نامزدی

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

چی بگم والا 🫠

اگر ادم انتقاد پذیری هستی، بگم که حق داشته؟  یا نگم؟ 

کاش اخلاقیات  شوهرامون برعکس بود. 

منکه تشنه یه سفرکوتاهم چندین ساله. 

از اینورم در حسرت یه شوهری که کاش اینقد گرم و هات بود.  

کاش جات بودم، با عشق میرفتم تو چادر و رابطه گرم و باهالی رو تو چادر  اونم توشمال وسط حیاط، باشوهرم تجربه میکردم .  قطعا یه خاطره ی باهالی میشد. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

حالا یه ساعت میرفتی توی چادر چی میشد بخدا حق داره خوب شمال که اونقد سرد نیست بگو من پشیمونم برگرد هر چی تو بگی من قبول میکنم کاش ما رو یکی ببره شمال 😄بگه بیا بریم تو دریا هم میرم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یه نیم ساعت میرفتی تو‌چادر 

کار که تموم شد بر میگشتی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

برا بعضی مردا بهم خوردن رابطه مساوی اخلاق گند و بی اعصابی نه فقط تو مسافرت برکه تو خونه هم همینطورن

خب بلوغ فکری یعنی همین که مدیریت کنه سر همچین موضوعی مسافرتو بهم نریزه 

از نظر من رفتارش با یک بچه دوساله فرقی نداره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

والا بخدا اصلا مغزم سوت کشید 

برداشته اینا رو هلک هلک شمال 

دوباره کوفتشون کرده برگشتع شهرشون ینی یه مرد اینقد میتونه بی عقل باشه برا یه ذره هوس بچه هاشو اینجوری اذیت کنه 

کجاش حق داشته

انگار برا بعضط مردا رابطه حیاطی تر اکسیژنه 

دیگه با این تاپیک مطمن شدم 

یه خانمی تو اطرافم هسو میگه خربار دیدم شوهرم از سر کار برمیگرده اخلاقش گنده یعنی ....میخواد 

حالا شوهرای ما اخلاقشون گنده بد هیچی درست نمیشن باز خوبا اونا راهشو پیدا کردن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810