2777
2789

۳هفته پیش گفتم خونواده هامون دعوت کنیم برا تولد دخترم

شوهرم با قاطعیت گف نه،و نیاز نیس

الان برگشته میگه دعوت کنیم😑من یروزه اونهمه کار رو نمیتونم با بچه کوچیک انجام بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتون هم یه ذره تو زندگی برش داشته باشین همش اجازه ندین شوهره تصمیم بگیره اولین تولد بچه خیلی مهمه که عالی برگزار بشه و حتما خونواده ها باشن حالا چند روز وقت داری؟ اگه شوهرت تو نگهداشتن بچه کمک نمیکنه واقعا سخته 

من شام دادم، الان، و عقل الانم بود، فقط خودمون سه نفره میگرفتم.

بچه که اصلا متوجه نیست، وااای با بچه زحمت تهیه و تدارک یه طرف.

بعد پذیرایی و .... هم یه طرف.

قشنگ یادمه، هی به شوهرم میگفتم بچه رو بگیر، از اونور میگفتم مثلا میوه بزار، اونم عصبی شده بود.

به بچه از ۵، ۶ به بعد اونم با دوستای خودش تولد باید گرفت. من امسال با دوستای مدرسه اش گرفتم، خیلی خوشش اومد

من شام دادم، الان، و عقل الانم بود، فقط خودمون سه نفره میگرفتم.بچه که اصلا متوجه نیست، وااای با بچه ...

اره بچه هم هی به پروپای ادم میپیچه

و سر بچه اولم یادمه چقدر همسرم همراهی نکرد و تنها بودم

مشکلی با تولد نداشتما دلمم میخواس ولی نه یهویی،

2810