2777
2789

اولي دختر، ٦ هفته، تهوع صبحگاهي شديد، اوايل تا ٤ ماه هيچي نميتونستم بخورم به شدت وزن كم كردم، هيچي ميل نداشتم هر چي هم ميخوردم تو معدم نميموند، سردرد شديد

بعدش ميل به شيريني 

دومي ٨ هفته اينا

اوايل وزن كم كردم و ميل به چيزي نداشتم

شايد فقط يكبار حالم بد شد

ميل به شوري و بعدم ترشي

پسره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای هر دو بارداری هفته های اول فقط حالت پریودی داشتم

ولی در ادامه کاملا باهم متفاوت بود یعنی سر اولی از حالت تهوع روانی شدم ؛از همه بو ها بدم میومد حتی بوی شوهرم؛به قول معروف ویار شدیییید

سر دومی هیچی خیلی سرحال بودم فقط درد لگن داشتم انگار سنگین بودم

ولی جنسیتا یکی بود

ویار نداشتم کمر درد و درد زیاد واژن و کشاله ران داشتم سه ماه اول وزن کم کردم بعدش اکی شدم 

و میل به چایی ترشی و شوری داشتم تمر هندی خوردم کلی

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

من به علائم هیچ توجهی نکردم چون عین روز برام روشن بود پسره چون حس ششم خیلی قوی دارم همون روز که بی بی زدم دو تا خط افتاد به شوهرم گفتم ببین بچم پسره حتی تاپیک شو اینجا ببینی زدم روز ان تی اومدم تاپیک زدم گفتم دیدین بچه بچم پسره😆🤣

اولي دختر، ٦ هفته، تهوع صبحگاهي شديد، اوايل تا ٤ ماه هيچي نميتونستم بخورم به شدت وزن كم كردم، هيچي م ...

عزیزم سر بارداری اول بچه کم وزن نشد؟

منم همینجوریم فقط میوه میتونم بخورم خیلی نگرانم

2810