2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم هوله

1 بازدید | 76 پست

واقعا منو تو سردرگمی قرار داده عملش با رفتارش همخونی نداره

تو عمل کارایی میکنه که حالم ازش بهم میخوره ولی قسم میخوره که من اشتباه میکنم

چند تا از رفتاراشو میگم شما قضاوت کنین

تو جمع زنونه زیاد جلب توجه میکنه با مزه بازی درمیاره 

وقتی میدونه قراره جایی بریم که خانوم باشه به تیپ و ظاهرش بیشتر میرسه بیرون به همه نگاه میکنه چند باری هم سر این موضوع دعوامون شده تا کمی اصلاح کرده ولی بازم یواشکی به کارش ادامه میده

سریع با جنس مخالف گرم میگیره اگه تو جمعی باشیم که یه خانوم باشه و ازش چیزی بخوان در جواب بهشون چشم چشم میگه کاملا مشخصه که مقابل جنس مخالف دست و پاشو گم کرده

یا وقتی یه زن هر چی میگه حتی چرت ترین چیز این بهش توجه میکنه به هر چیز چرتی که اون میگه میخنده 

یا یه دوستی داریم خانومش کیک پخته بود این نخورده به به چه چه کرد شوهرشم برگشت گفت هنوز بخورش بعدا تعریف کن

یا یه جایی باشیم مثلا پمپ بنزین یه خانوم باشه تمام حواسش به اون میره کلا هر جایی یه خانوم باشه بخدا من اون لحظه حالم ازش بهم میخوره ولی وقتی بهش میکنم چنان از خودش دفاع میکنه که من به عقل و چشمای خودم شک میکنم

بعد من اینارو میبینم و بهش میگم هولی میگه اگه من هول باشم یا چشم چرون خدا سر ناموس خودم یعنی مادر و خواهرام و بیاره

یا قسم به حضرت زهرا که من اشتباه میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر میرسه هم شما خیلی حسلسی 

هم ایشون خیلی راحته

باور دارم خانوما هیچ وقت حس شون بهشون دروغ نمیگه

اما باید یا بی خیال بشی یا مرتب سر این موضوع باهاش بجنگی 

چاره ای نیست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

حبیب بعد از ازدواج😂😂😂 

سخت نگیر بهش 

این رفتارش حاصل تربیتشه 

آدم مریضی نیست 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب بعضی ها چنان محکم و چنان قسم های بزرگ میخورن که آدم یه لحظه به قضاوت های خودش شک میکنه. تنها حربه اوها همینه. شوهر شما هول نیست بلکه خیلی هوله! اینو از طرف یه مرد میگم! قسم سنگین نشونه بی تقصیری نیست. حالا به مرور متوجه میشید. 

____ آقا هستم ____ 🙏

سلام عزیرم اکثرمردا هول میشن زنا رو میبینن بعد اگه حساسیت به خرج بدی  آخرش خیانت می کنه بهت شوهرم هم ویژگیش همینه ولی خب من اهمیتی نمیدم اونم میبینه من اهمیتی نمیدم خیلی بهترشده از قبل یجا بودیم اوه تمام دخترا ماکسی بلند بامو های بلند وارایش کرده بودن فقط وفقط برای شوهرم چون رفته بودیم تفریح دخترا توی چادرشون بودن بعد شوهرمو دیدن دیدم یکی یکی رفته دم ماشینشون ارایش میکردن و شوهرم با پسرم رفت توپ بازی کنه ایناهم هی جلوش عشوه میومدن من چی کار کردم رفتم جایی که اینا رو نبینم چون میدونستم شوهرم اگه میفهمید من حرص میخوردم لج منو درمیورد بعد منم رفتم توی جایگاه خودمون قلیون کشیدن(بارراولم بودا😂با گوشی دیدن)بعد دیدم شوهرم اومد منو نگاه کرد دید اصلا برام مهم نیست بعد رفتم نزدیک شیراب که ظرفامونو بشورم  انقدر منو جلوی اینا بالا میبرد باهام شوخی میکرد مسخره بازی درمیورد خخ اینا از حسادت تارت وپارت شدن 

تا دیرنشده ببرش مشاور

مشاور ها همشون الکین اینو من صراحتا به همه هم میگن صد تا مشاور رفتم اونم بهترین مشاورای شهرمون چندین ملیون خرجشون کردم ولی هیچکدوم به درد نمیخورن

2810