2777
2789

بدن درد شدید گرفتم گلوم ‌داره میترکه حتی نمیتونم با مامانم حرف بزنم......

برگشته از صبح زود هی ناله نفرین فش که تو هیچی نمیشی از اول سال دو باره نرفتی فلان بیسار......

صدام در نمیاد بگم مگه تقصیر منه:))

مدرسم واقعا گیره........

چیکار کنم هم حالم واقعا! خوب نیست هم دلم میخواد برم هم اینکه از نیش و کنایه های معلما  میترسم....

و فش های ادامه دار مامانم 

اینم بگم سال اخرمه

خدا سلامتی بده.نیش و کنایه های معلم برای چی؟

برگه موجه نیاوردی ، هر دقیقه میگن نمره کم میکنم ، برام مهم نیستا ، حرفاشون جلوی بچه ها اذیتم میکنه

قربونت برم همچنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاموقتی انقد حالت بدهفقط باید استراحت کنییه ابجوش عسل بخوردوتا قرصم روش بخوردر اتاقتو قفل کنو استرا ...

مامانم متوجه نمیشه فقط داره ناسزا بهم میگه💔

فکر میکنن الکی افتادم ، اخه مشکل اینجاست درسمم خوبه و اینه😂💔

نمیدونم چیکار کنم الان دقیقا.....

مرسی بابت راهکارت عزیزم فعلا درگیر حرفای مامانمم تا ببینم تهدیداش به کجا میرسه🙂🙂

از مدرسه متنفرم خدایا خودت همه ی بچه ها رو در پناه خودت با آرامش حفظ کن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
مامانم متوجه نمیشه فقط داره ناسزا بهم میگه💔فکر میکنن الکی افتادم ، اخه مشکل اینجاست درسمم خوبه و ای ...

بآور کن خیلی از ما مادرا از روی دلسوزی و خیرخواهی بچه ها این کارا رو میکنیم.فقط راه اشتباهی رو داریم میریم به جای مهربونی و با زبون خوش ،همین حرفا رو با عصبانیت و تیکه میگیم فکر می‌کنیم موثرتره.در صورتی که تاثیر عکس میذاره.

مامانم متوجه نمیشه فقط داره ناسزا بهم میگه💔فکر میکنن الکی افتادم ، اخه مشکل اینجاست درسمم خوبه و ای ...

شاید مامانت از جای دیگه به هم ریخته

الان به تو این جور میگه

تو هیچی نگو،فقط کار خودتو انجام بده

برگه موجه نیاوردی ، هر دقیقه میگن نمره کم میکنم ، برام مهم نیستا ، حرفاشون جلوی بچه ها اذیتم میکنهقر ...

معلم ها نیش و کنایه نمیزنن 

وظیفه دارن پیگیری کنند دانش آموز چرا مدرسه نمیاد 

برکه استعلاجی یا حضور والدین باید تو مدرسه غیبت و موجه کنه 

خیلی اوقات بچه ها به بهانه بیماری مدرسه نرفتن و بعد اولیا هم شاکی بودن چرا مدرسه پیگیری نکرده