2777
2789
عنوان

بچه پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 29 پست

خودمو میزارم جای میزبان 

اگه آدم بزرگشم دوسه تا شکلات برداره اصلا و ابدا ناراحت نمیشم و هیچ فکر بدی نمیکنم 

چه برسه به بچه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣 مامان من یواشکی کف دستش می‌کشید این خط این نشون رفتیم خونه بهتون میگم. بیشتر داداشم اینکاررو ...

مامان من چپ چپ نگام میکرد. داشت منفجر میشد ولی از مهمونی میومدیم یادش میرفت😂😂😂 یا نهایتا میگفت مگه خونمون نارنگی نبود مگه من نگفتم فقط یکی🤣

زنده باشه😂😂

فدات💕😅

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
🤣🤣🤣 مامان من یواشکی کف دستش می‌کشید این خط این نشون رفتیم خونه بهتون میگم. بیشتر داداشم اینکاررو ...

وایییییی   حالا مامان من لبخند مرموزی بهم میزد یعنی بزار بریممم خونهههه تو این مواقع این خنده هه از صد تا فحش بد تر بود    

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن    

وایییییی حالا مامان من لبخند مرموزی بهم میزد یعنی بزار بریممم خونهههه تو این مواقع این خنده هه از ...

عزیزم🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مامان من چپ چپ نگام میکرد. داشت منفجر میشد ولی از مهمونی میومدیم یادش میرفت😂😂😂 یا نهایتا میگفت مگ ...

الاهی 😁😁😁

دختر من وقتی جایی میریم میگه من تا حالا از اینا خوردم فک کن با اینکه هیچی تو خورد خوراک کم نداریم ولی ابروی ادمو میبرن مثلا عدس پلو وای مامان من تا حالا از اینا خوردم 🤦‍♀️🤒

دختر من وقتی جایی میریم میگه من تا حالا از اینا خوردم فک کن با اینکه هیچی تو خورد خوراک کم نداریم ول ...

😂😂😂بچه منم همینه😐

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
وایییییی حالا مامان من لبخند مرموزی بهم میزد یعنی بزار بریممم خونهههه تو این مواقع این خنده هه از ...

دختر من بنده خدا ،من یه نگاه میکنم بهش حساب کار دستش میاد.یه وقتایی ناراحت میشم چرا اینقدر ازم می‌ترسه.یه وقتایی میگم خوب بچه از یه نفر باید حساب ببره وگرنه که نمیشه درست تربیت کرد‌.با باباش که فقط عشق و حاله.منم یکم سخت نگیرم خیلی غیرقابل کنترل میشه‌

دختر من بنده خدا ،من یه نگاه میکنم بهش حساب کار دستش میاد.یه وقتایی ناراحت میشم چرا اینقدر ازم می‌تر ...

خوب کاری میکنین بعضی وقتا لازمه البته با اینکه خود من وقتی بچه بودم از مامانم خیلی میترسیدم ولی الان مثل دو تا دوست هست رابطه مون 

تربیت بچه خیلی مهمتره

خوب کاری میکنین بعضی وقتا لازمه البته با اینکه خود من وقتی بچه بودم از مامانم خیلی میترسیدم ولی الان ...

امیدوارم رابطه من و دخترم هم همینطور باشه.خیلی دوستش دارم،همه جی براش فراهم میکنم پیش بقیه هواشو دارم و احترام هم میذارم اما خیلی قانون و مقررات دارم تو خونه براش.یه وقتایی براش راحت تر میگیرم.اما ذاتا سخت گیرم.هم نسبت به خودم هم دخترم.ولی میدونه خیلی دوستش دارم.

کوچیک بودم بابا. اصن فقط یادمه هرچی نارنگی میخوردم سیر نمیشدم بازم دلم میخواست😂😂😂

😂😂😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
امیدوارم رابطه من و دخترم هم همینطور باشه.خیلی دوستش دارم،همه جی براش فراهم میکنم پیش بقیه هواشو دار ...

دقیقا مامان منم همین طوره مثل شما 

دخترتون یکم که بزرگتر شد متوجه میشه بعضی سخت گیریا به نفع خودش بوده

2810