2777
2789
عنوان

بچه پررو

323 بازدید | 29 پست

دیروز مهمونی بودم صاحبخونه ظرف شکلات ازین بزرگا اورد دختر ۱۲ سالم دو تا برداشت پسر پنج سالم ۴ تا😐کرک و پرم ریخت 😭سابقه نداشته اینهمه بردارن کلی خجالت کشیدم اونم مهمونی که بار اول بود میرفتیم خونشون😭😭😭😭بعد که اومدیم بیرون داداشمم گفت زشته خونه مردم اینکارا😥کلی خجالت کشیدم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونجا میگفتی ماماااان یدونه دورت بگردم برای دندونات خوب نیس(البته اگ میدونی بدتر آبروتو نمیبره و جیغوداد نمیکنه) 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

نوش جونشون بچن دیگه.من یادمه بچه بودم مامانم میگفت رفتیم مهمونی از هر میوه یه دونه حق داری برداری. یبار رفتم خونه دایی بابام. هرچی نارنگی داشتن و خوردم😂😂😂مامانم کارد میزدی خونش درنمیومد.چیکار کنم دلم میخواست 

نوش جونشون بچن دیگه.من یادمه بچه بودم مامانم میگفت رفتیم مهمونی از هر میوه یه دونه حق داری برداری. ی ...

فقطم تو مهمانیا یادتون میاد دلتون میخاد

خونه مامان بدبخت خودشم بکشه چیزی نمیخورید ک

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

عزیزم

پسر منم همینه 

توخونه التماسش میکنیم چیزی بخوره حالا  خونه مردم انگار از فحطی فرار کرده مشت میکنه همه چی چند تا چند تا😅

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نوش جونشون بچن دیگه.من یادمه بچه بودم مامانم میگفت رفتیم مهمونی از هر میوه یه دونه حق داری برداری. ی ...

🤣🤣🤣 مامان من یواشکی کف دستش می‌کشید این خط این نشون رفتیم خونه بهتون میگم. بیشتر داداشم اینکاررو میکرد🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فقطم تو مهمانیا یادتون میاد دلتون میخادخونه مامان بدبخت خودشم بکشه چیزی نمیخورید ک

کوچیک بودم بابا. اصن فقط یادمه هرچی نارنگی میخوردم سیر نمیشدم بازم دلم میخواست😂😂😂

2810