2777
2789
عنوان

بیاین از نماز شب حاجت شفا گرفتم😭😭😭🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 89 پست
فقط یه شب باور نمیکنیدیروز اتفاق افتاد امشب شب دومو خوندمکلی اشک ریختم از خوشحالی بعدشم دو رکعت نماز ...

میشه امشب ب نیت شفای دخترم بخونی ازت خواهش میکنم فک کن دخترمنم نزدیکترین کس بهت هست ک بخوایواست دعا کنی😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

مشکل پسرتون چیه

ولمون کن بابا همیشه اومدن ازم پرسیدن منم گفتم مگه دردی دوا کرد نه .دیگه مهم نیس .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدیث شریف کسا بخون عزیزم

به اندازه نماز شب تاثیر نداره 

وقتی میاین میگین برای من دعا کن

البته منکه حتما فرداشب دونه دونه موقع طلب مغفرت دعاتون میکنم تو نماز وتر

ولی وقتی میگین فلانی تو بیا برلی من دعا کن خدا خوشش نمیاد میگه چرا خودش ازم نمیخواد و خودش دست بالا نمیبره به درگاهم 

خدا ناراحت میشه تا طرف خودش بره با خدا حرف بزنه

اینم یادتون باشه

انقد خدا مهربونه فقط ما نمیبینیم متاسفانه. برای خود من بخام بگم انقد تو زندگیم خودشو نشون داده... دوسال پیش برادرم کرونا گرف وحشتناک حالش خیلی بد بود پدرمم مشکل کلیه پیدا کرد باید دیالیز میشد همسرمم ریه هاش درگیر شد یعنی من تک تنها هلاک شدم خودش میدید ی پام  بیمارستان بود برای ازمایشا پدرم ک قرار بود دیالیز بشه ی پام خونه مواظبت از برادرم و همسرم. تو راه ک برای پدرم داشتم میرفتم گریم گرفت گفتم اخه سه تا مریض همزمان انداختی رو دوش من... خلاصه پدرم ک قطع امید کرده بودن میگفتن باید تا اخر عمرش دیالیز بشه معجزه شد و کلا چند جلسه دیالیز شد کم کاری کلیه هاش برطرف شد یعنی وقتی دکترش گف در عجبم ک چطور کراتین کلیه ها پدرت اومده پایین سرمو گذاشتم رو میزش فقط گریه کردم..  یکبار دیگ داشتیم میرفتیم بیرون داداشم خاب بود منو همسرم تا ی مسیری رفتیم گفتم دور بزن من ی وسیله مهم یادم شده حالا نزدیک بیست دقه راه رفته بودیم انقد همسرم غر زد ولش کن مهم نیس اصلا انگار ب دل من صد نفر انداختن ک باید برگردی، خلاصه با هزارتا غرغر برگشت تا کلید انداختم رفتم تو خونه ی بوی گازی پیچیده بود ک خدا میدونه. بخام بگم تاااا فردا صبح باید از بودنش تو زندگیم بگم.. 

نه نمیشه من ۷یال دعاکردم مشهدامام رضاهم بردم چقدرنصف شبا بیدارمیشدم التماس خدامیکردم پسرم خوب نشد .ا ...

دعات میکنم عزیزم یه بار دیگه پاشو از جات ناامید نشو

چی بگم والا ازخدا میخوام ب دلت ارامش بده

نه دیگه آرامشم نمیخوام ارزونی کسای دیگه .مگه میتونه باشخ 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به اندازه نماز شب تاثیر نداره وقتی میاین میگین برای من دعا کنالبته منکه حتما فرداشب دونه دونه موقع ط ...

نماز شب و کامل میخوندی ؟متاسفانه خیلی تنبلیم میشه برای نماز شب 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

الان یک هفته هست دارم میخونم ب نیت شفای تمام بیماران بخصوص دخترناز و معصومم😔

تو رو خدا محتاجم به دعاتتتت

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دعات میکنم عزیزم یه بار دیگه پاشو از جات ناامید نشو

لطف میکنی .یه خانمی هم اینجا بود قشنگ یادمه برای پسرم نذرکرد بهم گفت هرموقع شفا گرفت بیا بهم بگو بهم درخواست داداونموقع پسرم ۳سالش بود الان ۸سالشه ..حالا شماهم خودتون روخسته نکن .یاچندتاخانم دیگه .امام رضا که اونم نکرد بردم پیشش سه سال .کربلا بردم .انتظاری ازامام حسین ندارم .خودش مظلوم وغریب بود دلم نیومدازش طلب کنم .فقط تنهاچیزی که دلمو میسوزونه یه بنده ای که نه دیده نه پسرمو دیده نه اشکامودیده نه قلب شکسته امودیده میگه برات دعامیکنم ...ولی خودخدا دقیق دیده کاری نمیکنه براشم راحته 

2810