2777
2789
عنوان

سوااال از سینوس کسینوس

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
سینوس همیشه بزرگتر یا مساوی منفی یک و کوچکتر یا مساوی یک هست. این رو حل کن حدود m به دست میاد.

اون دوتا سوال بعدی مهمه اینو حساب کردم مرسی♡

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محض رضای خدا بقیشو خودت حل کن

مرسیی بازم

چون کامل مبحثو یادنگرفتیم وسطاشیم 

برام سوال پیش اومد

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اگه سینوس الفا منفی سه هفتم انتهای کمان تتا توی ربع سوم باشه سایر نسبت های مثلثاتی؟ اگه سینوس الفا م ...

خب سوال دو اول باید ببینی سینوس کجاها منفیه که میشه ربع سه و چهار خب از فرمول کسینوس به توان دو به علاوه سینوس به توان دو که میشه یک دوباره استفاده کن کسینوس در میاد اگر کسینوس مثبت شد پس ناحیه 4 اگر منفی ربع 3

اگه سینوس الفا منفی سه هفتم انتهای کمان تتا توی ربع سوم باشه سایر نسبت های مثلثاتی؟ اگه سینوس الفا م ...

خب باید از روی فرمول سینوس دو الفا بعلاوه کوسینوس دو الفا برابر یک ، کوسینوس به دست بیاری بعد تانژانت میشه سینوس روی کوسینوس ، کتانژانتم میشه کوسینوس روی سینوس این دوتا رو هم به دست بیاری ، بعدش تو ربع سوم سینوس و کوسینوس دوتاشون منفین ، تانژانت و کتانژانت مثبتن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خب سوال دو اول باید ببینی سینوس کجاها منفیه که میشه ربع سه و چهار خب از فرمول کسینوس به توان دو به ع ...

برای تانژانت کتانژانتم که از طریق همین سینوس کسینوس درمیاد دیگه؟