بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره فهمیدم ولی تنها چیزی که نفهمیدم این بود ک چرا برای زاویه 45 رو باید بدست بیاریمچون مکمله؟ و باید ...
چون مقدارش با ۴۵ برابر هست اونو به دست میاری بعد علامت رو مطابق چیزی که گفتم میذاری. اگر سینوس آلفا منفیه ینی توی ربع دوم سوم یا چهارم هست (پادساعتگرد).
بلد بودن که بلدم ولی ممکنه خیلی از مباحث دبیرستان رو دقیقا خاطرم نباشه. اونایی که مربوط به کار خودم هست رو یادم هست. چون فیزیک خیلی گسترده ست. ریاضی هم همینه. الان به جای مثلثات اگه از ریاضی گسسته سوال میپرسیدی شاید من یادم نبود دیگه.
میشه بپرسم شغلتون چیه آخه دختر منم همش میگه اینا به چه دردی میخوره
تمام تکنولوژی هایی که ما استفاده میکنیم با استفاده از همین ریاضیات و فیزیک پیشرفت کردن. تمام سایت ها، اپلیکیشن ها، وسایلی که توی خونه هستن، گوشی ها، تبلت ها و هر چیزی که فکرش رو بکنید با ریاضیات و فیزیک کار میکنن. همزن برقی شما توی طراحیش از همین محاسبات مثلثاتی استفاده شده. درسته که کسایی که ازشون استفاده میکنن به چشم نمیبینن، ولی مهندس هایی که این ها رو طراحی میکنن و کدنویسی میکنن روزها و روزها با محاسبات و کدنویسی های ریاضی و فیزیک مربوط بهشون سر و کله میزنن. درسته که مثلا ممکنه یکی بخواد بره حقوق بخونه و این ها به دردش نمیخوره. ولی سرفصل دروس رو جوری طراحی میکنن که نیازهای همه رو پوشش بده. نمیشه یه نفر بگه من مثلثات به کارم نمیاد پس نمیخونم یکی بگه من عربی به کارم نمیاد پس نمیخونم. علاوه در اینها مطالعه ی هر کدوم از این دروس باعث رشد قسمتی از مغز میشه که با مطالعه ی درس های دیگه همچین اثری نداره. بهتره افراد حتی در سطح ابتدایی یه مقدار این مباحث رو مطالعه کرده باشن و تک بعدی نباشن.