2777
2789

ولی ی کار ک مناسب من باشه نیست خیلی دارم اذیت میشم 

نیاز مالی شدید دارم 💔بقران دارم افسردگی میگیرم دلم میخاد گریه کنم  نمیتونم برام دعا کنید کار پیدا بشه 💔واقعا ناراحتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چیزی که میتونم بگم اینه که هیچ وقت برای داشتن چیزی اصرار نکنید

نمیدونی وقتی شاغل بشی چه شرایطی پیدا میکنی.منم شب و روزم چندین سال بود التماس به درگاه خدا بود که یه کاری باشه و یه درامدی، منم تو فشار بودم

الان کار پیدا شده و دارم نظرم و قبل از کار حالم خییلی بهتر بود، کار واقعا سخته و کلی مسولیت میاد رو گردنت

یه نذری بهتون میگم ردخور نداره اما نباید شک کنین. ۴۰ روز، روزی ۱ مرتبه سوره ی یس رو هدیه کنین به آقا امام جواد علیه السلام و نذر کنین در پایان ۴۰ روز، به میزان ۹، ۹۰، یا ۹۰۰، ..... تومان صدقه بدین. خدا شاهده من ندیدم کسی این نذر رو انجام بده و کار دلخواهش رو پیدا نکرده باشه. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
خب بلاخره یکی پیدا میشه که کلاهبرداری نباشه همشون که کلاهبرداری نیست

والله من ی پام دیواره روزانه ب چن تا پیام میفرسم ی شرایطش رو نمتونم داش باشم ی پول مخان اولش، ی کلا سرکاریه 

به جای نی نی سایت برید برنامه دیوار اونجا هر کاری هست هم برای خانما هم آقایون

نصفشون کلاهبرداریه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810