2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 30 پست
خانوادم خودشون وضع مالیشون متوسطه دیگ برام کادو سنگین خریدن رفتن زیر قرض .. بعد الان همشون لباس و ار ...

بلاخره تو هر خونه ای ی ژلفون پیدا میشه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم خودشون وضع مالیشون متوسطه دیگ برام کادو سنگین خریدن رفتن زیر قرض .. بعد الان همشون لباس و ار ...

اها از این لحاظ. به خواهری خاله ای دوستی بگو عیب نداره یه ورق قرص بخرن. از این دندون درده راحت بشی فعلا تا یکی دو ماه آینده که وضعیت به حالت عادی برگرده بری دندون پزشکی. خدا بزرگه غصه نخور همه چی درست میشه. 

من برای عروسیم حتی پول تاج کم آوردیم قرض کردم چون خانوادش حمایت نکردن وای باور کن همش میگذره الان بعد سالها به چنان آرامشی رسیدم که فکر میکنم خوشبختترینم 

. غصه نخور به مادرت بگو درد داری دیگه میتونه دوتا قرص برات بخره

خانواده همسرم واقعا پولدارن در حد ملیاردر ... ولی خسیسن واقعا رفتن مثلا لبلس قبل عروسی بخرن حتی یه د ...

خب از شوهرت بخوا تا نخای از کجا بفهمه بد عادتم میشه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بلاخره تو هر خونه ای ی ژلفون پیدا میشه

ژلوفن داریم .. عفونت داره میکنه یه بسته اموکسی سیلین و میترونیدازول پنجاه تومنه حداقلش .. داداشم گفت صبخ میرم بیرون میارم گفتم نمیخام .. خود داداشم کوچولوعه نداره دلم نیومد 🥺

خدارشکر دیگ اینارو تو خونه داریم مرسی عزیز دلم همین ااان پا میشم درست میکنم 🥺 بخدا از ذوق چشام پر ا ...

قربونت عزیزم نگران نباش الان این مشکل مالی برای شصت درصد جامعه هست واکثرا درگیر این مسیله ایم خوشبخت باشی بانو

من برای عروسیم حتی پول تاج کم آوردیم قرض کردم چون خانوادش حمایت نکردن وای باور کن همش میگذره الان بع ...

اره میخره ولی ایقد که این اواخر بهش گفتم و میدونم حتی دیگ پول اریشگا نداره برا عروسیم دلم نمیاد😣

من برای عروسیم حتی پول تاج کم آوردیم قرض کردم چون خانوادش حمایت نکردن وای باور کن همش میگذره الان بع ...

هی منم تاج جز قراردادم نیس میخام فیشیالم کم کنم بذارم پولش برا تاج ☹️ یعنی دم عروسی هرچ میخام نمیشه

خب از شوهرت بخوا تا نخای از کجا بفهمه بد عادتم میشه

میدونم نداره .. چون یبار پول خاستم نداد .. یبار بش گفتم صورتم جوش زده این تونر و شوینده بخر نخرید .. دیشبم دق کردم دم عروسی به پول احتیاج دارم بخدا ..گفتم یکم پول بریز میدونم نمیریزه💔 دیگ چقد بگم منم عزت نفس دارم

[QUOTE=361557062]بخدا ارزو میکنم پنجاه تومن فقط داشته باشم قرص بخرم از ذرد دارم میمیرم و میترسم صورتم ورم کنه یهو 🥺 ...[/QUOTE

یه تیکه کوچولوو طلا اگه دازی بفردش

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2810