سلام عزیزم
ببین شوهرت دستش خالیه چون زیر پرچم پدرشه و نمیتونه به پدرش حرفی بزنه بازم چون پدرشه و روش نمیشه
این اشتباه پدرشوهرته که اینقد دست شوهرتو خالی میذاره
احتمالا سرمایه مال پدره هست
از طرفی شما شوهرتو تحت فشار میذاری و باهاش دعوا و بحث میکنی و باور کن نتیجه ی عکس میگیری هرچی شوهرتو سرزنش کنی اون بیشتر خودشو میبازه و بیشتر اعتمادبنفسش را از دست میده و تنها کسی که باهاش راحته و میتونه عقده هاشو سرش خالی کنه تویی
از رفتار شوهرت مشخصه اعتمادبنفس نداره و بازهم مشخصه که احترامی بینتون نیست و معلومه نتونستی شوهرتو تو مشتت بگیری
ببین گلم شمشیر زن محبتشه که هیچوقت دعوا و بحث و قهر به اندازه ی محبت بُرَنده نیست
تو باید به شوهرت اقتدار بدی
باید عزت نفس بدی
باید جوری رفتارکنی که تو رو یه زن فهمیده و باکمالات بشناسه نه یه زن غرغروی لجباز قهرو و دعوایی
که تا تقی به توقی میخوره میشینه زار میزنه
هیچوقت عشقم و نفسم و عزیزم و فداتشم و قربونت برم از دهنت نیوفته
بهش بگو فداتشم تودلت نمیخاد من بهترین باشم؟من خانوم توام هرجور باشم افتخار یا سرافکندگی توام مگه منو تو فرق داریم؟منم دلم میخاد تو بهترین باشی
اصلا ارزش نداره حال خوبمونو بخاطر دوریال پول خراب کنیم
حیفه لحظه هامون نیست بادعوا بگذره؟الان عروسیه باید شادی کنیم و با شادی کارای عروسی را کنیم نه که اینجا بحث کنیم و حالمون رو بد کنیم و نریم عروسی
نمیگی فامیلت ازت ناراحت بشن که میگی نریم عروسی؟
بگو ببین مامانت چقد راحت خرج میکنه
چقد بابات هواشو داره؟توام بچه ی همون بابایی پس توام یکم هوای منو داشته باش منکه تو این خونه جز تو کسی را ندارم یه دختر بی پناهم که همه پناهم تویی
ببین گلم سیاست داشته باش قهر و بدخلقی که چیزی را درست نمیکنه
به مغازه دار گفت عروسی ۲۰تومن درمیاد بگو توکه اینقد دست و دلباز و مهربونی ۲۰تومن که هیچی ۱۰۰تومنم بود خرجم میکردی🥰
ببین داری بهش اقتدار میدی میفهمی؟یعنی تومرد منی و هواموداری
شاخ تو جیبش کن همیشه
موفق باشی گلم