2777
2789
عنوان

سی پی (فلج مغزی)

1 بازدید | 28 پست

سلام : 

کسی تا حالا بچه سی پی داشته ؟ مشخصاتش چطوریه

پسر من ۱۲ ماهه هست هیچ دکتری تشخیص نمیره که فلج مغزی هست یا نه لطفا اگه کسی مشابه هست راهنمایی کنه . الان نه میتونه بشینه نه درست غلط بزنه ۶ ماه هست که هر روز کار درمانی میبرمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارتباط چشمی برقرار میکنه؟ یا مثلا اسمش صدا بزنی برگرده؟

ارتباط چشمی کم اما صداش میزنی اگه دلش بخواد بر میگرده یا مثلا تا تبلیغ تلویزیونی میاد سریع تو هر شرایطی میخواد ببینه 

شما مشکل مشابه داشتی؟

زایمان طبیعی سخت داشتی؟بچه ی چندم؟دختر یا پسره؟

بچه اول نوشتم پسر اولش رفتیم برای زایمان طبیعی اما بعد نیم ساعت سزارین اورژانسی شد. تو بیمارستان اردیبهشت شیراز . وقتی به دنیا اومد همه چی عالی و نرمال بود 

ارتباط چشمی کم اما صداش میزنی اگه دلش بخواد بر میگرده یا مثلا تا تبلیغ تلویزیونی میاد سریع تو هر شرا ...

من فلج مغزی شدید دیدم اصلا به صدا واکنش نمیدن حتی انگشت دستت رو ببری تا نزدیک چشمشون هم نمیترسن که چشمشون رو ببندن غذا هم نمیخورن باید با سرنگ بریزن ته حلقشون یا حالا با لوله از هر طریقی بهشون غذا رسوند منتها فلج مغزی هم درجات مختلف داره زایمانت طبیعی بود؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تشنج نکرده ؟

والا یه بار به نظر من تشنج بود اما چنتا دکتر مغز اعصاب بردم گفتن نه همه چی نرماله تمام پزشک های مغز اعصاب شیراز و تهران بردمش هیچی تخصیص ندادن 

2810