2777
2789

شکر خدا

زیاد دیدم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دایی ام از همه نظر....

زن داری یچه داری مومنی و....

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
اینکه دنیا رو جنسی میبینن باعث میشه سایر خوبی ها به چشم نیاد حتی بهترین و جنتلمن ترین مرد همینه اگه ...

منم این حسو دارم به اکثر مردا🙂همیشه از اینکه ازدواج کنم و فقط منو به چشم وسیله جنسی ببینه یا هردقیقه شوخی جنسی کنه بیزارم🙂مثلا موهام براش مهم نباش زیباییش ، لباسم، چشمام زیبایی اینا براش اهمیت نداشته باش صرفا بخاطر نیاز اهمیت بده لینجوری واقعا ترجیح میدم همیشه مجرد باشم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
باور نمیکنی چهارده ساله آرزو به دل موندم که یک بار عصبانیتشو ببینم ولی تا حالا نا موفق بودم . نشسته ...

الهی که عشقتون پایدار باشه 🙏🏻

قدرشو بدون و همیشه شکرگزار باش عزیز دلم

اسفند هم حتما برای زندگیتون دود کن 

من که متاسفانه  خیری ندیدم 🥺

منم این حسو دارم به اکثر مردا🙂همیشه از اینکه ازدواج کنم و فقط منو به چشم وسیله جنسی ببینه یا هردقیق ...

اینکه صرفا یه نفر برا اون مورد ازدواج کنه درست نیست ولی متاسفانه ۹۰ درصد تنها دلیلشون برا ازدواج همونه

کلا دنیا رو متفاوت با ما میبینن

اینکه صرفا یه نفر برا اون مورد ازدواج کنه درست نیست ولی متاسفانه ۹۰ درصد تنها دلیلشون برا ازدواج همو ...

همون دیگه:))))دلیلشون همینه وبچه:)))))

بچه میخوان:)))))

کاش یکی باش خود آدمو برا خودش بخواد،رفیق باش نه فقط شوهر

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
2810