2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اموکسی سیلین چطور .شانس من روده درد هم دارم:/ موندم چ قرصی عفونت درمان کنم هرکدوم یجور ازار دهندست

نوشتی بجز اموکسی سیلین ک 

اموکسی کلاو هم هست خب از همون خانواده اس

آزیترو مایسین هم هست ولی روزی یدونس 

اصلا مشکلت چیه میخوای انتی بیوتیک بخوری؟

ببین خدا شاهده من دندونام عصب کشی سنگین میخواست با دردم رفتم دکتر ولی کپسول ندادن بهم برو دکتر عذاب ...

گفتش عکس کامل دندونت عفونت داره واقعا هم درد دارم

نوشتی بجز اموکسی سیلین ک اموکسی کلاو هم هست خب از همون خانواده اسآزیترو مایسین هم هست ولی روزی یدونس ...

ی قرص دیگ‌منظورم بود  اسمسش یادم رفته اره اموکسی سیلین ک میخورم تا ی روز کامل حالت تهوع میگیرم

خب هرعفونتی انتی بیوتیک نمیخوادمیری عصب کشی میکنه و فقط اگه ورم داشته باشی بعد عصب کشی باید انتی بیو ...

عفونت دندون نمیذاره دندون خوب بی حس بشه و درد وحشتناکی موقع همون عصب کشی میشه

ی قرص دیگ‌منظورم بود اسمسش یادم رفته اره اموکسی سیلین ک میخورم تا ی روز کامل حالت تهوع میگیرم

پنی سیلین و اموکسی سیلین از یه خانواده هستن

اما مترونیدازول از یه خانوادخ دیگه اس ولی بتنهایی کارایی نداره

آزیترومایسین هم یه خانواده جداست

سفالوزولین هم میشه استفاده کرد اما معمولا برا کسایی ک به اموکسی حساسیت دارن کلیندا میدن ک نباید ب کسی ک مشکل روده داره بدی

پنی سیلین و اموکسی سیلین از یه خانواده هستناما مترونیدازول از یه خانوادخ دیگه اس ولی بتنهایی کارایی ...

یادم‌نیست اسم قرص سفکسیم بود یا چی میگن اونم یجور واسه رفع عفونت دندانه 

این دوتا قرصی ک نوشتم من بدجور بهم میریزن وگرنه همین دوتا رو ترکیبی میخوردم

عفونت دندون نمیذاره دندون خوب بی حس بشه و درد وحشتناکی موقع همون عصب کشی میشه

کی اینو بهت گفته؟

عفونت های شدید اولا اینطورین 

بعد اینکه عصب رو همون لحظه درحد ۱دقیقه سریع درمیاره دیگه دردی وجود نداره درد بخاطر وجود خود عصب بعدش کارای شست وشوی کانال دندون 

بعدم دکتر خودش مدیریت درد داره برات بی حسی داخل کانال دندون میزنه 

2810