2777
2789
عنوان

برا کیف روز زایمان چی ببرم مینویسم شما تکمیلش کنید مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
ی نمونه تشک کوچیک هس برای نوزاد اسمشو یادم نیش که باهاش بچه رو بیرون میتونی بری از اونا ببر که روی ...

اغوشیه ارع اینم خیلی خوبه منم بردم 

کیسه خوابشم ببر چون میگی سرده برا بعد مرخص شدنتون اون تو بزاری سردش نشه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
آخه اگه زردی داشته باشه میگن شیر خشک بخوره زودتر میاد پایین یا شاید شیر نداشته باشم یا بچه نتونه بلک ...

ببر همه رو چ پستونک باشه چ شیشه شیر اینا ولی خب امکان همه اینا هست اگه نخوای تلاش شدید کنی شیشه شیر بدی بچه بچه شیر خشکی میشه من دهنم سرویس شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زایمان دومم هست..بچه اپلم شش سالشه..یعنی دردی ک سر بخیه هام داشتم برا خود زایمان نداشتم خیلی بد ب ...

من راحت مینشتم

ولی شنیدم بچه دوم بخیه نمیزنن 

ان شاالله زایمانت راحت باشه و بدون درد

چون طبیعی هستی برا خودت خوراکی های مقوی ببر ابمیوه های طبیعی اب پرتقال خیلی بهتره اب اناناس خیلی خوبه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اغوشیه ارع اینم خیلی خوبه منم بردم کیسه خوابشم ببر چون میگی سرده برا بعد مرخص شدنتون اون تو بزاری سر ...

اره همون😂😂😂 اسمش یادم رفت خیلی خوبه واقعا 

اره کیسه خواب اونم لازمه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

من بچه قبلیم تا 20 روز شیر خشک می‌خورد خودم خونه بودم بچم هفت روز ب خاطر زردی بیمارستان بود ..منم شی ...

از الان ترنجبین بخور ک بچت زردی نگیره عرق کاسنی هم روزی ی استکان 

من  بچه قبلیم تا 20 روز شیر خشک می‌خورد خودم خونه بودم بچم هفت روز ب خاطر زردی بیمارستان بود ..منم شیرمو میدوشیدم می‌ریختم...خیلی روزای بدی بود پر از درد و نگرانی..خدا کنه این یکی زردی نداشته باشه

2810