2777
2789
عنوان

همش حرف ازدواج میزنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست
اره دقیقا مشکل منم همینه

بعدا خیلی اذیت میشی سر این موضوع حتی اگر ازدواج هم کنید دو سال دیک اون اقا میگه بچه ولی تو سنت کمه تو هنوز شور و شوق داری اون اقا وارد اون مرحله از زندگی شده که میخواد ریلکس کنه و این باعث میشه که هر روز دعوا داشته باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضاتون که مبگه دوسش دارین

همش تیکه های اهنگه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بعدا خیلی اذیت میشی سر این موضوع حتی اگر ازدواج هم کنید دو سال دیک اون اقا میگه بچه ولی تو سنت کمه ت ...

راجع به این موضوع صحبت کردیم بچه دوست نداره منم دوست ندارم

ولی اون اهل خوش گذرونی ایناس من زیاد نه 

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

راجع به این موضوع صحبت کردیم بچه دوست نداره منم دوست ندارمولی اون اهل خوش گذرونی ایناس من زیاد نه

الان اون دوس داره خوشگذرونی کنه تایمی که تو دوست داری اون دیگ نمیخواد کسی ک بخاطر سنش ازدواج کنه قطعا بخاطر سنش هم بچه میخواد 

الان اون دوس داره خوشگذرونی کنه تایمی که تو دوست داری اون دیگ نمیخواد کسی ک بخاطر سنش ازدواج کنه قطع ...

مشکلی ندارم 😂

کارخونه داره مایه داره رفتارش عالیه واقعا باهام مثل ملکه ها باهام برخورد داره و خیلی مودبه

مشکلی ندارم 😂کارخونه داره مایه داره رفتارش عالیه واقعا باهام مثل ملکه ها باهام برخورد داره و خیلی م ...

خودت ته دلت اینه ک تاپیک بزنی چهار نفر بهت بگن ۱۹ سالگی ک کم نیست انکاری اون اقاروهم دوسش داری دلت میخواد یکی بگه ک کارت درسته تا ادامه بدی

خودت ته دلت اینه ک تاپیک بزنی چهار نفر بهت بگن ۱۹ سالگی ک کم نیست انکاری اون اقاروهم دوسش داری دلت م ...

شاید😂 دست خودم نیست باید خودمو جمع جور کنم بسه دختر به خودت بیاااا

اگه حس میکنی باهاش خوشبخت میشی یکم بیشتر اشنا شو و ازدواج کن

فداتم باید حداقل ۶ ماه بشناسمش کم کم 

از لحظه هات لذت ببر همونحوری که حس میکنی بهتره زندگی کن

خیلی زبون داره خیلیییی 

قیافه نداره ها اصلا ولی هزار متر زبون داره

مثل اینکه موفق هم بوده خوب مختو زده 😂

اره باید یه غلطی کنم تا بیچاره شنشدم😂😂😂😂

2810