2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاما رو که پاک کنم میفهمه که واسم مهم بوده تازه بدتر ذوقش میگیره

فقط واسه خودت پاکشون کن نه واسه اون تازه واسه اونم ببینه پاک کردی میفهمه ناراحت شدی که بد هم نیست به نظرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فقط واسه خودت پاکشون کن نه واسه اون تازه واسه اونم ببینه پاک کردی میفهمه ناراحت شدی که بد هم نیست به ...

یه بار این کارو کردم فهمید ناراحت شدم ولی اخرش ادم نشده دوباره تکرار کرد

چیکار کنم بشورمش؟

وااای متنفرم از اینجور آدما متنفرررر. مهم نیس کی میخاد باشه در هر صورت نظرم نسبت بهش تغییر میکنه و ح ...

منم همینجور شدم اخه بیشعور فکر کردی کی هستی که این حرکتو میکنی به نظرت بشورمش؟چشم تو چشم میشیم

منم همینجور شدم اخه بیشعور فکر کردی کی هستی که این حرکتو میکنی به نظرت بشورمش؟چشم تو چشم میشیم

بنظرمن نه

اینجوری بدتر غرور میگیرتش فک میکنه خیلی برات مهمه

ولی توام مثل خودش سین کن دیر ج بده مث خودش برخورد کن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بله این حرکتو بزن .چون بنظرم کار زشتیه بخصوص اگ چندین بار تکرار شده باشه چون خیلی مسقیمااا داره بهت توهین میشه و انگار ک واسش مهم نیستیو نادیده میگیرتت .بعدشم میگ عع حواسم نبوده خب .بخدا اصن ندیدم یام میگن ای بابا من فکردم جوابتو دادماا ولی یادم رفته

بنظرمن نهاینجوری بدتر غرور میگیرتش فک میکنه خیلی برات مهمهولی توام مثل خودش سین کن دیر ج بده مث خودش ...

خب بزا فک کنه مهمه ..چون واقن واسش مهمه..اینا آدم نمیشن حتی واسشون مهمم نیس ک جواب بدی یا ندی☻️

خب بزا فک کنه مهمه ..چون واقن واسش مهمه..اینا آدم نمیشن حتی واسشون مهمم نیس ک جواب بدی یا ندی☻️

اخه وقتی باز این کارو میکنه چرا خودشو ضایه کنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
2810