2777
2789

علایم اسکیزوفرنی آلان برای بار چندم خوندم

اصن گفته بیمار اگه با صداهای نافهموم و مختلف حرف بزنه همین کافیه تا اسکیزو تشخیص داده شه

که علاوه بر این علایم دیگه هم داره این دختره

بعد اصن گفته روش تشخیصش حرف زدن با خود بیمار یا اطرافیانشه

هم اتاقیای قبلیش از کاراش تعجب میکردن ب سرپرست گفتن اومدن ب این نامه روانشناس دادن این نرفته خودشو سالم میدونه

با کسیم در ارتباط نیس اصن ندیدم با تلفن بحرفه یا دوست داشته باشه 

اتاقم دونفرس

من شبا واقعا آرامش ندارم عجیب و ترسناک با خودش حرف میزنه جرات ندارم به روش بیارم خیییییلی لجبازه

این باید بستری باشه 

باید یه دوره ای تحت نظر روانپزشک باشه 

اصلا نباید یه متوهم مریضو اتاق دونفره بفرستن

من جز اینجا جای دیگه برای مشورت ندارم

لطفا بگین چجوری بهشون ثابت کنم

فعلا تا ترم دیگه تخت خالی نیس اتاقمو عوض کنم

برو فردا صبح سرپرستی و امور خوابگاهاتون بگووووو چطور تحمل میکنی یهو بلایی سرت میاره من بودم یک شبم دیگ اون اتاق نمیموندم

نیاز به اثبات نداره وقتی میگی سابقه داره خودشون میفهمن

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میگن آزار ندارهبعد که اصرار کردم گف اتاق خالی نذارم فعلا بساز

کوتاه نیا! یا به خونوادت بگو بیان حرف بزنن! یا برو دنبال یه جای دیگه..اگه اسکیزوفرنی باشه قابل پیش بینی نیست کاراش

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

به نظرت کتاب یا پیام یا مطلبی رو صدا دار نمیخونه و خب ممکنه جاهایی مطلب  خنده دار باشه و بخنده 

اینطور به نظر میاد 

و به طور ناخودآگاه پچ پچ‌میکنه دیگه و فکر میکنه شما خوابی 

برو فردا صبح سرپرستی و امور خوابگاهاتون بگووووو چطور تحمل میکنی یهو بلایی سرت میاره من بودم یک شبم د ...

رفتم 

میگن اتاق خالی نیس

یا چنان با قاطعیت میگن نه اون آزار نداره انکار روانپزشکن یا هرشب مث من بدبخت باهاش تو یه اتاق پچ پچ عجیبش گوش میدن

الان به دختره گفتم اون شوفاژ و تا ته زیاد نکن 

پنجره و بسته تا ته زیاد کرده از لج 

هوای اینجا هم سرد نیس 

اون از اول شب که از دیوونه بازی‌ش و خنده هاش پ پچ پچاش خواب نداشتم این از الان که دارم از گرما خفه میشم

به نظرت کتاب یا پیام یا مطلبی رو صدا دار نمیخونه و خب ممکنه جاهایی مطلب خنده دار باشه و بخنده اینطو ...

نه بخدا 

اصن گوشیش توشارژ بود دور ازش 

لین حرف میزد میخندید با اصوات نامعلوم

کوتاه نیا! یا به خونوادت بگو بیان حرف بزنن! یا برو دنبال یه جای دیگه..اگه اسکیزوفرنی باشه قابل پیش ب ...

خونوادم که ببین 

کافیه یه مشکل بهشون بدی 

هزارتا بهت پس میدن

اونا منتفین

خودم باید یکاریش بکنم

رفتم میگن اتاق خالی نیسیا چنان با قاطعیت میگن نه اون آزار نداره انکار روانپزشکن یا هرشب مث من بدبخت ...

من جات بودم بدون اینکه حرفی بزنم میرم شوفاژ رو کم میکنم واگه  ادامه داد باهاش یه دعوای درست و حسابی راه ميندازم تا مسئول خوابگاه بیاد 

رفتم میگن اتاق خالی نیسیا چنان با قاطعیت میگن نه اون آزار نداره انکار روانپزشکن یا هرشب مث من بدبخت ...

برو هرجور شده اعتراضتو به یه مسئولی برسون. محاله اتاق خالی نباشه حتما جا هست باید خیلی اصرار کنی. چرا آخه اتاق دونفره بنظرم کلا دونفره خوب نیست. ما اتاقامون ۶نفره بود

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
2810