2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 106965 بازدید | 1133 پست
زن داداشش شعور نداشته اگه خاستگار خاهرش بود اینجوری رفتار میکرد؟؟جای هیچ حرفی نذاشته چ برسه طرفداری. ...

من مگه از زندادشش طرفداری کردم؟ولی رفتار این‌خانمم خوب نیست منم بچه نیستم الکی حرفی بزنم.این‌خانم اومده اینجا جوگیرانه طرف غریبه رو میگیره من اگر یه غریبه پشت سر زندادشم حرفی بزنه هیچ وقت طرفشو نمیگیرم‌هر چی که باشه به اون چه ربطی داشت دوبهم‌زنی کنه.ایشون دست گرفتن یکی کاربرا میگن یکی این از زندادشش میگه یا میگه حسوده زندادشمم یا هر کی خواست‌بگه کارش اشتباهه.اون خانمی که الان پشت زندادش این خانم حرف میزنه مشخصه چه شخصیتی داره.هیچکدوم رفتار درستی نداشتن.ولی این‌خانم داده کیف میکنه از توهینایی که به زندادشش میشه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
زن داداشش شعور نداشته اگه خاستگار خاهرش بود اینجوری رفتار میکرد؟؟جای هیچ حرفی نذاشته چ برسه طرفداری. ...

نمیتونم  کسی ک تو کارم فضولی کرده طرفداریشو بکنم  

جای طرفداری گذاشت مگه اخه از قدیمم گفتن حرف حق جواب نداره وقتی خاهر پسره اینجورری گفت دیدم حق بااونه بعضیا یع حرفایی میزنن ادم شاخ در میاره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مگه از زندادشش طرفداری کردم؟ولی رفتار این‌خانمم خوب نیست منم بچه نیستم الکی حرفی بزنم.این‌خانم او ...

وقتی از زندگی من خبر نداری عزیزم  دلسوز تر از مادر نشو  ایشون چندین بار برامن خاستکار اومد نشست مسخره کرد پسریو چندسال دوست داشتم پدرم راضی نمیشد میشست جلو من از بد خانواده پسره رو میگفت ک ناراحتم کنه پس  خاهش میکنم  کاسه داغتر از اش نشین 

من مگه از زندادشش طرفداری کردم؟ولی رفتار این‌خانمم خوب نیست منم بچه نیستم الکی حرفی بزنم.این‌خانم او ...

چندین سال پیش  وقتی ۱۷ ساله بودم چتی باپسزی حرف میزد راه دور بود پسره فقط در حد چت بود  نمیدونم از کجا فهمید رفت کل خانوادمو پر کرد ابروی منو برد ب حدی ک من افسرده شدم اون سال حتی درسم نخوندم پس  وقتی از چیزی خبر ندارین خودتون جر ندین براش 

وقتی از زندگی من خبر نداری عزیزم دلسوز تر از مادر نشو ایشون چندین بار برامن خاستکار اومد نشست مسخر ...

ببخشید اینو میگم ولی واقعا بعضی وقتا فکر میکنم سطح ای کیو اینجا پایین‌از ده هست.من مگه گفتم‌زنداداشت خوبه. رفتار تو هم خوب نیست تمام.دنبال راه حل نبودی که فقط برام‌جالبه هی اونا توهین کردن تو هم عشق کردی این رفتار نشون میده خود شما هم بی عیب نیستی حالا باز ادامه بده.و به طرز عجیبی کسی توهین کرد به فردی از خانوادت حال کردی.اون‌ خانم خواستگار رفتارش از همه زشت تر بود جای طرفداری هم نداره نرسیده ندیده دوبهم زنی کردن جالبه.دیگه هم جوابتو نمیدم چون قراره متوجه نشی

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ببخشید اینو میگم ولی واقعا بعضی وقتا فکر میکنم سطح ای کیو اینجا پایین‌از ده هست.من مگه گفتم‌زنداداشت ...

بیا برو بیرون تو نمیخاد درس ادب ب من یاد بدی تو خودت یکی فوشت بره تاروز قیامت  ولش نمیکنی بعد این خانم ک هزاران بدی ب من کرده وایسم طرفداریشو بکنم   تو برو خودتو اصلاح کن نمبخاد ب من درس اخلاقو ادب یاد بدی ریپم نزن حوصلتو ندارم 

ببخشید اینو میگم ولی واقعا بعضی وقتا فکر میکنم سطح ای کیو اینجا پایین‌از ده هست.من مگه گفتم‌زنداداشت ...

بله عشق کردم تو چیکاره ای؟ لابد خودتم فضول کار بقیه هستی  ک کارا این خانم برات عیب نیست 

سطح ای کیو تو خوبه تو باهوشی تو میفهمی ولی کسی ک منم منم میکنه معمولا اندازه چیز خرم متوجه نمیشه  ولی از نظر خودش باهوشه