2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 106999 بازدید | 1133 پست

تو ۸۰ صفحه جایی مشخص شده که چرا بچه بغل مغازه دار بوده؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا رونالدو هم زنشو از توی فروشگاه پیدا کرد و ....بعضیا چه حرف الکی میزنن، پس وقتی به مادرش و خودش ...

والا 

الان داداشم دنبال زن میگرده 

میتونه خودش بره دنبال دختر ؟؟؟

خب باید به مادرش یا خواهرش بگه

انقد به من زبونی گفتن برا داداشم حتی شماره گرفتن خبری نشد 

یه سری ها سرکارمیذارن

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

ببخشید ولی حق با زن داداشتون بوده ، شما شاید از این قضیه ذوق کرده باشید و از اینکه مورد توجه اون خانم و برادرش قرار گرفتید خوشحالید ولی زن داداشتون از بیرون به قضیه نگاه میکنه مثل اکثر اونایی که اینجا نظر دادن و اعتقاد دارن مدل خواستگاری کردن خانمه جالب نبود 

ببخشید ولی حق با زن داداشتون بوده ، شما شاید از این قضیه ذوق کرده باشید و از اینکه مورد توجه اون خان ...

اصلا کاری به اینکه یه عده میگن خواستگاری در شان نبوده یا بد مطرح شده که کلا قضیه خواستگاری نبوده و اون خانم خواسته بیشتر آشنا بشه که این هیچ.. عروس به قوله شما از بیرون نگاه میکرد کاش ساکت هم میموند میدونی واسه چی؟تصور کن با مادر و زن داداشت رفته باشی مغازه بعد کسی اینجوری خواستگاری یا پیشنهاده آشنایی برای امر خیر بده..حالا بگو.. شما سنت بیشتره یا مادرتون؟ زن داداشتون سنش بیشتره یا مادرتون؟؟فروشنده مخاطبش با شما و زن داداشتون بوده یا مادرتون؟وقتی مادرتون هست و عقل و احترام و منزلت داره شما یا زن داداشتون به خودتون میتونین اجازه بدین زودتر از مادر صحبت کنین؟حداقل زن داداشه دلسوز میتونست زبون به دهن بگیره ببینه بزرگترش چی میگه به هرحال اون مادر ، خودش دخترش رو زاییده صلاحشو بهتر میدونه جدای از اینکه مادره اسی در نهایته آرامش و احترام جوابه منفی به مغازه‌دار داده.. حالا کلاهتو قاضی کن عروسشون کارش زشت و نا به جا نبوده؟نه احترامه خودشو نگه داشته نه احترامه بزرگترشو ..حالا نیته عروسشون چه میخواست خیر باشه چه شر.. این آدم کاری که کرده زشت بوده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
2810