2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 81921 بازدید | 1082 پست
بنطر منم باید جواب فروشنده درمورد عرویشون میدادن

خب حسودی نمی کرد چرا باید جواب بدن؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پسره دیده خوشش اومده به خواهرش گفته اونم با مادرتون مطرح کردهمگه دوستی هم همینطور نیست اول همو میبین ...

خودشون عروس حسودن 😉

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش کامنت اولمو با دقت میخوندی منم تو همون کامنت گفتم رفتارش تند بود! یعنی شماها اگر انقدر سخیفانه و ...

چیش سخیفه؟ 

پیشنهاد اشنایی دادن دیگه

ما هم همینطوریم نمیدونم چطور باید توصیفش کنم که چقدر تو افکار و ذهن ما چنین چیزی بد هستش واقعاکسی ج ...

باید از طرف شماره داشته باشی تا تشریفاتشو اماده کنی

پدر شما از اون پسر خوشش نمی اومده

عزیزم هرکسی از منطر عقیدس نطر میده بنطر من اینجور خواستگاری کوچیک کردن شخصیت دخترته چون تواینجور موا ...

شما اصلا منطقی صحبت نمیکنی عزیزم. این برای وقتیه که دختره مشتری دایم یه مغازه ای باشه وگرنه یه مشتری رهگذر از کجا معلوم دوباره تو اون مغازه بره که پسره به قول شما یه مدت زیر نظر بگیره تش و جیک و پوکش و دربیاره ، چه اشکالی داره که پسره از خواهرش خواسته بره صحبت کنه شماره بگیره واسه آشنایی و به گفته ی شما جیک و پوک درآوردن. اگه شما خودت زن داداشی نیستی که به خواهرشوهرش حسادت می‌کنه و قصد ماست مالی کردن حسادت زن داداش استارتر و نداری و واقعا نظر خودتون اینه یکم فکر کنید که واقعا منطقی نظر میدین یا خیر. در ضمن اگه این نظر شماست خیلی ها هم اینکه یه پسر خودش بره و موضوع رو با دختر مطرح کنه بی احترامی و پایین آوردن شأن می‌دونن و حتی فکر میکنن قصد پسره بیشتر شر و دوست دختر بازی هست تا خیر و ازدواج. من خودم طرفدار آشنایی به روز هستم ولی هیچ توهین و بی احترامی ای تو این مدل خواستگاری کردن هم نمی‌بینم. شمام اگه منطقی و بدون قصد و غرضی نگاه کنی میبینی که هیچ توهین و کسر شأن و بی احترامی ای تو این مدل خواستگاری نیست. درضمن حتی اگه اینطور که شما میگی باشه زن داداش چیکاره ست که خودش رو انداخته وسط و اینقدر بی شرمانه برخورد کرده؟!

باید میذاشت خود استارتر یا مادرش برخوردی که لازم می‌دونن بکنن ، هیچ جوره نمیتونید حسادت زن داداش رو با این بهونه ها و دلایل سرپوش بذارید عزیزم.

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اگر پسر دخترو پسند کرده بود مطمین باس زمین و زمان بهم میدوخت همه چیو دخترو پیدا میکرد درواقع جنم خود ...

قشنگ معلومه مغرضانه نظر میدی ، آدم شک می‌کنه زنداداش استارتری و حسودیت شده 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اگر پسر دخترو پسند کرده بود مطمین باس زمین و زمان بهم میدوخت همه چیو دخترو پیدا میکرد درواقع جنم خود ...

قشنگ معلومه مغرضانه نظر میدی ، آدم شک می‌کنه زنداداش استارتر یا یکی شبیه زنداداششی و حسودیت شده و میخوای با مطرح کردن شأن و نحوه ی خواستگاری درست و این مهملات رو حسادتت سرپوش بذاری.

یعنی چی اگه پسر دختزس پسند کرده بود زمین و زمان به هم می‌دوخت ، زمین و زمان و به هم دوختن از نظر شما چه مدلیه؟! طرف پا پیش گذاشته برای ازدواج دیگه ، باید چیکار میکرد دقیقا؟! جلوی خانواده ی دختره رگش و میزد که جنم نشون بده یا مثل جیب برها بعد از رفتنشون از مغازه دنبالشون راه می‌افتاد تا در خونه تعقیبشون میکرد ؟! آدم چه چیزایی که نمیشنوه تو این سایت ، امان از یکم عقل و منطق تو بعضی از نظرات ، وقتی مثل آدم می‌تونست با همین شیوه ، شماره و آدرس منزل طرف رو متمدمانه بگیره برای آشنایی و خواستگاری ، چرا باید لقمه رو دور سرش بچرخونه ، خودش راه بیفتاده دنبال دختره و خانواده ش تا آدرس و همه چیش و دربیاره. یعنی نمیشه مثل آدم خانواده رو بفرسته جلو و بعد همه چی و دختر و دربیاره؟! باید حتما عین مزاحمای خیابونی پاپیچ خود دختره میشد تا از نظر شما شأن دختره رو رعایت کرده باشه. بی منطقی بیداد می‌کنه تو حرفای شما

شما اصلا منطقی صحبت نمیکنی عزیزم. این برای وقتیه که دختره مشتری دایم یه مغازه ای باشه وگرنه یه مشتری ...

خودشونم نمبدونن چی میگن فقط میخان یه چیزی گفته باشن  نگیم زبون ندارن

بله حرفاتون پر معزه حرف من چرت

از من به شما نصیحت اگه واقعا نظر خودتون اینه که یه پسر خودش باید بیاد جلو اول و اینجور خواستگاری مدل زن فروشنده رو نمی‌پسندید ، این رو به دخترتون هم انتقال ندین ، چون در معرض هزار جور آسیب قرارش میدین ، همه میدونیم دیگه خیلی از پسرها که  خودشون میان جلو و حرف از آشنایی برای ازدواج میزنن قصد و نیت خوبی پشت پیشنهادشون نیست و اگه شما این طرز فکر رو به دخترت انتقال بدی فکر می‌کنه همه ی این الدنگ های تو خیابون که خودشون میان جلو قصدشون واقعا ازدواجه.

در واقع شیوه ای که شما مطرح کردی و مناسب شأن تصورش مبکنی شیوه ی لات ها و علاف ها و مزاحمای خیابونیه که واسه فریب دخترها استفاده میکنن و خیلی کم پیش میاد از بینشون یه آدم حسابی که واقعا نیت درستی داشته باشه پیدا بشه 

2810