2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 82119 بازدید | 1082 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من تا الان به چو توهینی نکردم ولی تو به من گفتی کودن و گیراییت پایینه! اونی که کودنه تویی که خو ...

یعنی من فقط فدای گوله نمکی  تو بشم اینقدر بامزه ای با این مثالهات 

بخدا لیاقت نداشتی با تو بحث کنم از پایه و بن بحث ما اشتباه بود من به دنبال این بودم بفهمم تفاوت دیدگاه های ما چی بوده شما به دنبال زیر بغل مار و جلب توجه بودی حتی هنوز هم دست بر نمیداری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
بنده ی خدا این حرف من در جواب توهینی بود که به پدرم کردن کاربرها

باشه طرفِ شما خیلی بده ازتون خاستگاری شه باید چن نفرو واسطه قرار بدن

طرف ما اینجوری نیست.خیلی ازدواجاهم رپداشتیم صدتا واسطه داشته ازدواجم داشتیم همون مستقیم خاستگاری شده.

توی جفتش دخترو همون اول دو دستی تقدیم نکردیم،اول تحقیق کردیم اگر خوب بودن قرار مدارِ خاستگاریه اصلی رو گذاشتیم.

اینکه چجوری ازت خاستگاری میشه مهم نیست،اینکه بعدا عزتتو داشته باشن و خوشبخت باشی مهمه.

خیلیا پاشنه درِ دختره رو از جا کندن وقتی عروسشون شده بدبختش کردن.

به فرعیات توجه نکنید اصل کاریا رو دقت کنین

شاید همون که وسط خیابون خاستگاریت کرده خیلی خیلی بعدا توی نازو نعمت بذارت

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
باهات موافقم عزیزم اول اون خانم توهین کرد ولی بیخیالش

من چه توهینی کردم بعد اون همه جوابی که با تمسخر و افکار پوچتون بهم دادید بهتون یه کودن گفتم اونم نگفتم گفتم اگر بهتون بگن ناراحت میشید؟

دست مریزاد واقعا اسی افرین به این قضاوتت

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
یعنی یک درصد چیزی به اسم مبالغه بخدا اگر تو شنیده باشی اصلا همینجور سو برداشت کن و یار جمع کن چقدر ب ...

محترمانه حرف میزنی؟ به من گفتیکودن کودن تو ادبیات خاندان شما کلمه محترمانه ایه؟

یارها خودشون جمع میشن چون حرفم حقه😌👍

من چه توهینی کردم بعد اون همه جوابی که با تمسخر و افکار پوچتون بهم دادید بهتون یه کودن گفتم اونم نگف ...

عزیرم بیخیال من واقعا حوصلم ب دعوا نمیکشه ن شما ریپلای کن ن ایشون ریپلای میکنه دمتم گرم 

باشه طرفِ شما خیلی بده ازتون خاستگاری شه باید چن نفرو واسطه قرار بدنطرف ما اینجوری نیست.خیلی ازدواجا ...

عزیزم شما متوجه‌منظور من شدی گرچه که دیگه دیره اعصاب ها خرد شد توجه ها جلب شد عقده ها هم ریخته شد توسط بعضی کاربران

شبت بخیر عزیزم

یعنی من فقط فدای گوله نمکی تو بشم اینقدر بامزه ای با این مثالهات بخدا لیاقت نداشتی با تو بحث کنم از ...

تفاوت دیدگاه ما اینه که شما قتل برات مثل آب خوردنه

ولی من حتی از اسمش هم میترسم😊

مزاحمت از نظرت بدنیست ولی خواستگاری بده😑

لیاقت رو تو نداشتی چون چیزی تو جمجمه ت نداری از وقتی که برات گذاشتم و توضیحاتی که دادم چیزی بفهمی!

شنونده هم بدبخت گناهش چیه ک انقد درهم حرف میزنه

خودش نمیفهمه بعد توقع داره شنونده بفهمه!

میگه ریپلایم نکنین حرفی که میزنم خودمم نمیفهمم رو هم شما بفهمین😐😂

لامصب حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن هم بلد نیستی😑🤦🏻‍♀️

2810