2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 80423 بازدید | 1082 پست

تا صفحا ۱۵ خوندم سردردگرفتم از بی عقلیه یه سری از کاربرا که میگن زن داداشت مقصر نیست و حق داشته یعنی میگم کاش این تاپیکو باز نمیکردم. خواستگاری سنتی اولش نظر دختر و خانواده رو میپرسن بعد اگه اکی بودن برا آشنایی مراحل بعدیو انجام میدن طبق آداب و رسوم!!!! چی میگن اینااا چقد سمن زن داداش علننا حسادت کرده بی ادبی کرده بازم حقو بش مسدن چون یه خواهر شوهر تاپیک زده... زن داداشت چند سالشه ؟خودت چی؟من باشم بعد عقدم بهش خبر ازدواجمو میدم با ای حجم از فتنه بودن خیلی خطرناکه 😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرصمونو درمیارن و میگن‌چرا عصبی هستین😂چون ما حرف حرص دراری نمیزنیم ولی اونا‌میزنن

بخدا منم بعضی وقتا ی نظرایی اینجا میدن دود از سرم بلند میشه پیش خودم میگم نکنه اینا از ی کره دیگه اومدن؟ الان واقعا تو این تاپیک جایه طرفداری از عروس نبود چون خیلی کارش زشت بود... شایدم کسایی که ازش طرفداری کردن خودشون تو همچین موقعیتی باشن همین حرکتو میزنن واقعا نمیدونمم 🤔

پسره دیده خوشش اومده به خواهرش گفته اونم با مادرتون مطرح کردهمگه دوستی هم همینطور نیست اول همو میبین ...

اصلا چنین چیزهایی برای ما خیلی بده

یعنی اگر روزی این اتفاق بیفته فکر نکنم خانواده طرف شهر ما طرف رو زنده بزارن یعنی اگر بیاد مزاحم بشه اینقدر بر نمیخوره بهشون که وسط خیابون خواستگاری کنن اونم غریبه

خیلی کسر شانه واقعا بنظر من نمیدونم چطور باید منظورم رو توصیف کنم من طرف رو زنده نمیزارم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ولی تو خیلی تاپیک راجب زنداداشت زدی حس میکنم خیلی حسودیش و میکنی و ازش متنفری😐😐

اون میپره وسط خواستگاری اسی و حسود بازی در میاره بعد اسی بهش حسادت میکنه که در مورد رفتار زشت عروس تاپیک میزنه؟ 

اصلا چنین چیزهایی برای ما خیلی بدهیعنی اگر روزی این اتفاق بیفته فکر نکنم خانواده طرف شهر ما طرف رو ز ...

خب پس چحوری باید خاستگاری میکردن

میشه توضیح بدین؟؟؟

توی موقعیت خانم فروشنده بودین چیکار میکردین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اون میپره وسط خواستگاری اسی و حسود بازی در میاره بعد اسی بهش حسادت میکنه که در مورد رفتار زشت عروس ت ...

نه کاری ب این تاپیک ندارم تاپیک های دیگش یکی درمیون راجب زنداداشه همش هم فشش داده

2810