2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 67992 بازدید | 847 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی به نظر من حق با شماست این خواستگاری تو خانواده های سنتی کاملا جریان داره و به خودشون هم ربط داره هر کسی میتونه طبق سلیقه ی شخصی خودش زندگی کنه قرار نیست ما برای بقیه تعیین تکلیف کنیم که چرا اینجوری خواستگاری کرده

در مورد زنداداشت هم به نظر من از اینکه شما مورد پسند قرار گرفتی حالش خراب شده و بهش فشار اومده ،بهتر رفت و آمد رو کم کنید و در چشم آدم حسود نباشید ، 

خواستگاری کردن چیز عجیبی نیست که . هرجایی ممکنه اتفاق بیفته. چرا یکسری تعجب کردن ازین مدل خواستگاری. کار بدی نکرده که. 

من ی بار مریض بودم رفتم مطب دکتر، بعد ی خانمی هم اونجا بود باهم حرف زدیم یکم خندیدیم به کار روزگار و... بعدش گفت من ازت خوشم آمده برای برادرم ،اذرس بده بیاییم.اشنای منشی هم بود. آمدن.قسمت نشد .ولی خب کار بدی هم نکردن که. خواستگاریه دیگه . 

اسی به نظر من حق با شماست این خواستگاری تو خانواده های سنتی کاملا جریان داره و به خودشون هم ربط داره ...

میگن شان خانوادتو اورده پایین چون تو مغازه خاستگاری کرده یعنی تورو وسیله دیده استدلالاشون داغونم کرده  

واقعا فاز اونایی ک طرفدار زن داداشه رو کردن نمیفهمم خیلی بد رفتار کرده و قشنگ حسادتشو نشون داده بعدشم خانمه میخواسته خاستکاری کنه ادرس خونه اسی رو ک نداشته شما میگید بی ادبی کرده فامیلای خودم دختر رو تو طلافروشی خواستگاری کردن الانم خوشبخت خداروشکر و بهترین زندگی رو داره چ ربطی داره کجا خواستگاریت کنن!!!

2810