2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اینجا سرزمین عجایب ه. کل تایپیک را نخواندم اما کار عروستون زشت بوده. اینجا اسم عروس بیاد دیگه اصلا به ماجرا توجه نمیکنن چیه.یه جوری میگن این مدل خواستگاری بده . حالا خودشان تو روضه و ...... دنبال خواستگار میگردن . طرف تو مغازه خواستگاری کرده چون شما براش آشنا نبودی که ازتون شماره داشته باشه. وقتی مادرتون داشته صحبت میکرده کار زن برادرتون زشت بوده و دخالت بیجا کرده حتی اگر خواستگارتان با خودتان هم صحبت میکرد عروستون حق دخالت نداشت.یه جوری میگن شأن و ......که انگار تو خانواده هیچکس چیزی بلد نیست بجز عروس.  اگر قراره عروس دخالت کنه پس خواهر شوهر هم باید تو زندگی عروس نظر بده. پس نباید دیگه بیان تایپیک بزنن که مادرشوهر و ....‌ دخالت کردن. زن برادرتون حسادت کرده. احیانا هم سن شما نیست ؟ یا خواهری هم سن شما نداره که مقایسه کنه؟ تو چیزهای دیگه باهاتون رقابت نداره. 

بزرگی ب سن نیس ب عقل یکم شعور چیز خوبیه بنده خدا اومده درد و دل کنه پریودی بهش ثابت کنی اشتباه می‌کن ...

شما شعور داری باکسی که مخاطب حرفش نیستی صحبت نکن

من حرفم کار زن داداشش بوده؟

اول چشماتو باز کن خوب بخون بعدا نطر بده

من اراول گفتم این مدل خواستگاری نمیپسندم

به تعداد ادمای کره زمین دیدگاه وجود داره بقیه ریپ زدی گفتن چجوری میسنپدی ازخودت چجوری بود منم توصیح دادم.حالا شما پریودی میخوای گیر بدی بده

من بالاسر دخترم دارم پرستاری میکنم والاهرکی از راه رسید ی چیزی گفت شماهم بگو عبنداره

اسی اینجا سرزمین عجایب ه. کل تایپیک را نخواندم اما کار عروستون زشت بوده. اینجا اسم عروس بیاد دیگه اص ...

خاهر نداره  ۱۴ سالم ازمن بزرگتره دقیقا چون عروس بوده حقو بهش میدن بی منطق ترین زنا زنای نی نی سایتن  

چقد شما راجب من فکر میکنی خستع نمیشی

دو کلمه درست و حسابی حرف نزدی

چندتا هم تشویقت میکنن 

فکر میکنی خبریه.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

دو کلمه درست و حسابی حرف نزدیچندتا هم تشویقت میکنن فکر میکنی خبریه.

انقد ک ماشالله شما همه حرفات درست حسابی بود دیگه گفتم جاش نیست من حرف بزنم  شما باالا‌منبری  قضاوت میکنی منو  خیلیم مذهبی هستی ادعای مومنیم میکنی حرفاتو تکمیل کن  

شما شعور داری باکسی که مخاطب حرفش نیستی صحبت نکنمن حرفم کار زن داداشش بوده؟اول چشماتو باز کن خوب بخو ...

آخه طرف میگه ریپ نزن برو بیرون ادامه میدی من در تعجب از مقاومتت خواهشاً رو مخ بقیه نرو ناخودآگاه اعصاب آدم بهم میریزه بعنوان خواننده

چندبار توهین کردی چیزی نگفتم بهت درکمال ادب جوتبتو دادم ولی اینبار واقعا برات گزارش میزنم چون مدام د ...

شما پیام منو نخوندی گفتی توهین کردی گفتم اگر توهین کردم ک نکردم من معذرت میخام بعد برات نوشتم  بیخیال مهم نیست  ولش کن ولی باز اومدی ادامه دادی

2810