2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
ی خاستکار دیگه هم داشتم هی میشست میگفت مامانش سلطه هست اینا اصلا خانواده نیسن اینارو باید ازشون فرار ...

اسی جان این زن بوده برای پاسداشت پیدا کردی 

ببین من نمی‌خوام قصاوتش کنم ولی خواهشاً خواستگاران رو به این نگو بدبختت می‌کنه آخرش من دیدم که میگم

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
اگر پسر دخترو پسند کرده بود مطمین باس زمین و زمان بهم میدوخت همه چیو دخترو پیدا میکرد درواقع جنم خود ...

باشه اصلا پسره اصلا منو نخاسته فقط خاسته ی شب منو مورد عنایت قرار یه ولمون کنین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خب بهتر نیست اول خانواده هااشنا بشن بعد دختر پسر اشنا بشن زیر نظر خانواده وقتی خانواده ها در ...

پسر ک اومد جلو ازت درخواست اشنایی داد بگو این شماره پدرم تشریف لیارید زیر نطر خانواده اشنا بشیم

من منطورم میدونی چبه

اینکه ی پسر جنم ازخودش نسون بده بیاد جلو خودشو برات به اب و اتیش بزنه

نکه تو کوچه خیابون ببینه بگه شد شد نشد مورد بعد

متوجه منطورم نمبدونم چرا نمیشی

ببین اون خانم فروشنده از یکی دیگه فردا خواستکاری میکنه

ولی اگ اون پسر لخوادتت مطمین باش کوتاه نمیاد

پسر ک اومد جلو ازت درخواست اشنایی داد بگو این شماره پدرم تشریف لیارید زیر نطر خانواده اشنا بشیممن من ...

تو خانواده ما زشته من ب پسر شماره بابامو بدم بابام‌میزنه تو دهنم این مرحله تو خانواده ما قفله   

استاررتر جان دختر خوب 

یکم از گارد تهاحمی که نسبت به بقیه گرفتی بیا بیرون اگر کسی چیزی میگه بهت میخواد با سربلندی ازدواج کنی که فردا روز قدرتو بدونن توهم مثل دختر من

پدرگشتگی نداریم که.

خوشبخت بشی با انتخاب درست.

واقعا فاز دوستانی که میگن این خواستگاری توهینه درک نمیکنم!!

انگار اصلا تو جامعه زندگی نمی کنن همینکه به جای خودش خواهرش پا پیش گذاشته یعنی احترام 

دیگه اینکه روزی به هزار نفر همین درخواستو میدن یا نه خدا میدونه 

فیلم سینمایی نیست که پسره راه بیوفته دنبال اسی آدرس و شماره تلفتشون پیدا کنه که چی؟ که طبق "رسم و رسوم" پیش بره😐

اینکارو میکرد میشد فیلم ترسناک والا

تو خانواده ما زشته من ب پسر شماره بابامو بدم بابام‌میزنه تو دهنم این مرحله تو خانواده ما قفله

والا این موضوع برای ماهم قفله 🫤معمولا پسر اگه خوشش بیاد خانوادش رو می‌فرسته وسط

اسی جان این زن بوده برای پاسداشت پیدا کردی ببین من نمی‌خوام قصاوتش کنم ولی خواهشاً خواستگاران رو به ...

شانس نداریم خاهر من بهش نمیگم بابام ب داداشم‌میگه اونم میره میذاره کف دست زنش

استاررتر جان دختر خوب یکم از گارد تهاحمی که نسبت به بقیه گرفتی بیا بیرون اگر کسی چیزی میگه بهت میخوا ...

عزیزم منم پدر کشتگی ندارم  ممنون عزیزم  ایشالا شماهم در  زندگیت موفق باشی

واقعا فاز دوستانی که میگن این خواستگاری توهینه درک نمیکنم!!انگار اصلا تو جامعه زندگی نمی کنن همینکه ...

منم نمی تونم بفهمششون 🫤احساس میکنم تو یه سیاره دیگه زندگی میکنم بین اینا

2810