2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من سخیف ازدواج نکرده.

ن عزیزم دوست خیلیم محترمانه ازدواج کرده من دارم ب اون کسایی تبکه میندازم ک میگن این مورد خاستکاری سخیفانه هست زن داداشت خوب کرده تند برخورد کرده

ن عزیزم دوست خیلیم محترمانه ازدواج کرده من دارم ب اون کسایی تبکه میندازم ک میگن این مورد خاستکاری سخ ...

اها . تازه متوجه شدم. ی لحظه هنگ کردم گفتم خدایا چیشددد

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
وقتی دوست نبودی سنتیم نبودی چطوری بودی؟ اتفاقا اینکه اول پسره بیاد جلو ب نظرم توهینه چون قصدش اگر ج ...

همسرم منو دید خوشس اومد اومد جلو باهام صحبت کرد ازم محترما خوایتگاری کرد بعدس شماره پدرمو گرفت پدرم با خودش و پدرش دوجلسه بیرون قرار گداشتن تایید ک کرد اجازه داد بیان خونه دوسال زیر نطر خانواده اشناشدیم بدون اینکه فامیل کسی بود ۳بار اونا اومدن یبار مارفتیم تا پدرم تایید کرد بعدش عقد کردیم ۶ماه بعدسم عروسی ۴سال بعدم بچه دار شدیم.

من ازاولم گفتم برخورد فروشنده مورد تایید من نبود واینجور خواستگاریو نمیپسندم چون این مدل ینی من فقط دنبال زنم حالا هرکی ک شد

من دیدم خانماییکه متاهل بودن طرف فکر کرده مجردن ازشون خواستگاری شده خیلی راحت گفتن متاهلم و تمام دیگ ...

اتفاقا ی بار برا دختر خالم پیش اومد یا خنده گفت شوهر دارم دعوا نداره که

شبتونآسمونی و آروم 

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره و خوشبخت و عاقبت بخیر باشین زیر سایه امام زمان عج الله هم شما وهم همه خوبای عالم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نظرشما درسته ولی خب هنوز اون روش سنتیه هست تو جامعه حالا اینجا خوبه پسره دختر رو پسند کرده خیلی مواق ...

اگر پسر دخترو پسند کرده بود مطمین باس زمین و زمان بهم میدوخت همه چیو دخترو پیدا میکرد درواقع جنم خودشو نشون میداد

همسرم منو دید خوشس اومد اومد جلو باهام صحبت کرد ازم محترما خوایتگاری کرد بعدس شماره پدرمو گرفت پدرم ...

عزیزم  خب بهتر نیست اول خانواده هااشنا بشن بعد دختر پسر اشنا بشن زیر نظر خانواده وقتی خانواده ها در جریان نباشن قطعا پسر هزارتا سواستفاده میتونه از دختر بکنه اصلا شاید خاستکار نباشه ولی ب یهونه خاستکار  بیاد جلو حالا شانس شما بوده شوهرت خوب در اومده بزاهمه این مورد صدق نمیکنه 

اگر پسر دخترو پسند کرده بود مطمین باس زمین و زمان بهم میدوخت همه چیو دخترو پیدا میکرد درواقع جنم خود ...

خب طرف دنبال زن میگشته یکی رو دیده باب دلش بوده خواستگاری کردن اونم گفته نه بنظرم این موضوع خیلی عادیه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
زن داداش ایشون هم زورش گرفته هم اینکه گفته بچمو می‌دزدید می‌خواسته بگه ینی اینجور کسایی دارن ازت خوا ...

ی خاستکار دیگه هم داشتم هی میشست میگفت مامانش سلطه هست اینا اصلا خانواده نیسن اینارو باید ازشون فرار کرد   

2810