2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
واااای آدم چقد حسود از بس زورش گرفته کنترل نتونسنه خودشو کنه😑

مامانم بهش گفت وا دزد چیه مغازشو ول کنه فرار کنه بچه تورو ببره این حرفا چیه    دیگه نمیدونست باید چی بگه

من درخواست دوستی دادم؟ شات بزار ببینم دروغگوحرف تو گوشت نمیره؟ من دخترم😐😐😐😐

منم نگفتم شما درخواست دادی مثلا خانم محترم دوبار کامنتم و بخون😊

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین آشنایی ها متفاوته اغلب خواستگاری های سنتی همینطور هستن

عزیزم هرکسی از منطر عقیدس نطر میده بنطر من اینجور خواستگاری کوچیک کردن شخصیت دخترته چون تواینجور مواقع اینجور ادما فقط زن میخوان همین

پسری که دختریو بخواد قسنگ زیر نطر میگیره جیک و پوکسو درمیاره خودس اول میره جلو زیر زبون دخترو میکسه بعد با خانواده میان جلو زیر نطر خانواده

پسری که هیچ سناختی از دختر نداره چجوری خوشس اومده

الان زمان قدیم نیست اینجوری اشنا بشن

اینکه تو معازه دختریو بببینن بگن شماره بده بیایم خواستکاری

چ تو معاره چ تو خیابون

بازم میگم ادما نطراتسون متفاوته

من هیچوقت این مدلی نپستدیدم روزی دخترمم قصدش ازدواج باشه این مدل خواستگارو واقعا تند برخورو میکنم

من با همسرمم دوست نبودم ک بگید موافق دوستیه ولی سنتی هم نبودیم

عزیزم هرکسی از منطر عقیدس نطر میده بنطر من اینجور خواستگاری کوچیک کردن شخصیت دخترته چون تواینجور موا ...

وقتی دوست نبودی سنتیم نبودی چطوری بودی؟ اتفاقا اینکه اول پسره بیاد جلو ب نظرم توهینه  چون قصدش اگر جدی بود خانوادشو میفرستاد خانواده ها اول  اشنا بشم زیر نظر خانواده دختر پسر اشنا بشن  وقتی خوده پسر بیاد جلو یعنی قصدش ازدواج نیست کثافت کاریه 

عزیزم هرکسی از منطر عقیدس نطر میده بنطر من اینجور خواستگاری کوچیک کردن شخصیت دخترته چون تواینجور موا ...

نظرشما درسته ولی خب هنوز اون روش سنتیه هست تو جامعه 

حالا اینجا خوبه پسره دختر رو پسند کرده خیلی مواقعا پسره اصلا روحسم خبر نداره

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
2810