2777
2789
عنوان

کاش مردا جمعه هم خونه نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید سخت بگیری اخه ولش کن گیر نده به بچه بزار کارشو بکنه شما فقط باید اب و غذاشو جاشو اوکی کنی همین ...

وقتی گیر میده ببرینم شهربازی بعد خوراکی بعد مشق نمینویسه بعد خواهرشو میزنه همش دعوا و دیگه من نمیکشم کاش این روزا بگذره

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
وقتی گیر میده ببرینم شهربازی بعد خوراکی بعد مشق نمینویسه بعد خواهرشو میزنه همش دعوا و دیگه من نمیکشم ...

بیخیالی از همه چیز بهتره به بچه گیر بدی بدتر لج میکنه کارشو میکنه 

یکم بزرگتر بشه خیلی کیف میکنید الان شاید سخت باشه ولی بعدن ادم لذت میبره بزرگ شدنشونو میبینه

خداکنه اینجور باشه ولی تا اون موقع من سکته میکنم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
نباید سخت بگیری اخه ولش کن گیر نده به بچه بزار کارشو بکنه شما فقط باید اب و غذاشو جاشو اوکی کنی همین ...

وا، پس کی تربیتش کنه؟😐

طرز تفکرتون مثل ننه بزرگ و پدر بزرگ منه، الان ما داریم عذاب میکشیم😒

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

خداکنه اینجور باشه ولی تا اون موقع من سکته میکنم

من به سختیای اولش فکر نمیکنم به موقعی فکر کنین که شما پیر شدین پسراتون دختراتون همه دورتونن یکیشون مهندس میشه کمک خرج خانواده میشه بقیشون هرکدوم یه جور پیشرفت میکنن دیگه اون موقع تنها نیستین میدونین هواتونو دارن

2810