2777
2789
عنوان

کاش مردا جمعه هم خونه نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست
شوهرم هرررر شب فیلم نگاه می‌کنه فیلمای خارجی منم مجبور می‌کنه بشینم باهاش تماشا کنم میگم بذار برم کا ...

من تلوزیون روشنه بعد گوشی هم دستشه از اون ورم سر و صدای بچه هام واقعا مشکل اعصاب گرفتم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه که شوهر من یکسره صداشو میندازه تو کله ش و هی با بچه دعوا‌میکنه.تا صدای من بلند میشه رم میکنه.ص ...

چقد منی تو منم گاهی یه نعره میکشم از بس میرن رو مخم ،تو درس خوندن بچه هم دخالت میکنه 

من تلوزیون روشنه بعد گوشی هم دستشه از اون ورم سر و صدای بچه هام واقعا مشکل اعصاب گرفتم

خداروشکر من بچه ندارم واقعا بچه داری اعصاب میخواد دیشب تو مهمونی پر از بچه بود میخواستم بچه دار بشم نظرم عوض شد من حوصله ندارم ۲۴ ساعت چشمم رو بچه باشه خیلی مسئولیت داره آخرشم سر بچه آدم پیر و عصبی میشه به هیجا هم حساب نمیشه 

همین مردا خودشون یه بچه گنده هستن کافیه

خداروشکر من بچه ندارم واقعا بچه داری اعصاب میخواد دیشب تو مهمونی پر از بچه بود میخواستم بچه دار بشم ...

من اشتباه کردم اونم دوتا 😭😭😭😭😭😭

دارم دیونه میشم 

چقد منی تو منم گاهی یه نعره میکشم از بس میرن رو مخم ،تو درس خوندن بچه هم دخالت میکنه

وای ما سر سفره داستان داریم

موقع میوه خوردن داستان داریم

خونه مردم داستان دارم

تو خیابون داستان داریم

اه اه انگار مرد گنده بچه دوم منه

وای ما سر سفره داستان داریمموقع میوه خوردن داستان داریمخونه مردم داستان دارمتو خیابون داستان داریماه ...

وای بخدا خونه‌ما هم همینه 

ابروم تو در همسایه رفته نمیدونم دیگه چیکار کنم 

از خواب بیدارش نکن ،خواست بیدار شه بگو یه هفته سرکار بودی بخواب غذاشو خورد بازم بفرستش اتاق بگو خسته ...

وای بخدا بچه هامو بدعادت کرده نق نقو‌لجباز پرخاشگر پر توقع 

من یه شوهر اروم و کم حرف میخواستم مثل خودم نه یه اژدها 

2810