2777
2789
تورخدا واقعا پول یا چک بخدا دوسال پولم دستش التماس می کنم نمی ده

ببین من تهدید ب زندان یا زندان هم دیدم یکی از دشمنات بندازی 

در نهایت میگیری پول ازش اون خانم خودتی یا هرکی ی جا ی خودی نشون میده

شغلش ننداخت گلم فقط خواستم بدونم دقیق کشیدم یا نه چون چیزی نگفتید ایشالا ک خیره💕

مرد خیلی سفید قدش کوتاه تر سرش کمی کچله وبه شدت اذیت کرد ۸ ماهشه دارم التماس اقا بعد دوسال پولم بده چون مدرکی ندارم نمی دم اخرش همین دیشب گفت اصلا نمی دم چه مدرکی داری به من پول دادی جیگرم خونه😭😭😭😭

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورخدا واقعا پول یا چک بخدا دوسال پولم دستش التماس می کنم نمی ده

باید ازش شکایت کنی قانونی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ببین من تهدید ب زندان یا زندان هم دیدم یکی از دشمنات بندازی در نهایت میگیری پول ازش اون خانم خودتی ی ...

اون خانوم چشم ابرو مشکی خودمم اتفاقا دیشب رفتم کلی بحث شد اول گفت می دم حالا حالا ها صبر کن ناراحت شدم بحث کردم یهو داغ کرد هرچی از دهنش درامد گفت گفت پولم لهت نمی دم مدرکی نداری بهم پول دادی حالا به پدشوهرم گفته یک چک می دم نمی دونم زر زده یا واقعا می ده

باید ازش شکایت کنی قانونی

درد همینه شوهر گاو من هم به طرف پول داد هم طلا هیچی ازش نگرفته هیییچی دیشب برگشت گفت اصلا پدل بهت نمی دم چه مدرکی داری بهم پول دادی

ببین من تهدید ب زندان یا زندان هم دیدم یکی از دشمنات بندازی در نهایت میگیری پول ازش اون خانم خودتی ی ...

دنیا ۱۳۷۸ شوهرم بهم خیانت میکنه؟ از این خونه میریم و مستقل میشیم؟ بچه دومم چیه؟

صداش ضبط من اسکیرین شات

هیچ‌کدوم ندارم چون با شوهر گاو رفته بود همه طلاهای من داد با ۶۰ میلیون پول نقد دوسال پیش یک خط یک امضاه هیچی نگرفت

عزیزم راجب بیماریم میگی؟ خوب میشم؟

عزیزدلم همچین نیتی نمیگیرم جون اعتقاد دارم قدرت بالایی نجات دهنده بوده و هست همیشه 

خود من خانوادم از مرگ حتمی نجات داد♥️برات دعا میکنم خودتم ۷ بار نادعلی بخون شب جمعه رو ب قبله بدن پاک بعد هر نادعلی هم نیتت بگو و اسمت اخرشم ۱۰۰ صلوات 

ب دلمه سلامتیت به دست میاری خودت نگرانی🤍

حس مجید بهم چیه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

عزیزدلم همچین نیتی نمیگیرم جون اعتقاد دارم قدرت بالایی نجات دهنده بوده و هست همیشه خود من خانوادم از ...

باشه عزیزم 

میشه اینو بگی ؟ بنظرت کسی که دوسش دارم دوسم داره؟ چه حسی داره ؟ 

2810