2777
2789
عنوان

روتختی های شما چروک یا بو نمیگیره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست
عزیزم‌رو تختی رنگش نمیره ؟ آخه چطوری بشورم منظورم ملافش نیستا خب چروک نمیشه ؟ بنظر من باید بدم خشک ...

منظورت خوش خواب هست؟ 

اگر منظورت خوش خواب هست از این روتختی ها یا محافظتی ضد آب بگیر

اگر هم منظورت ملحفه هست که باید هفته ای ی بار بشوری تا بو نگیره چروک هم چرا میشه خصوصا اگر نخی باشه 

رنگش هم زیاد میره بر اثر شست و شو اما خب کاریش نمیشه کرد 

جنسایی که پلاستیک داره کمتر چروک میشه و رنگش میره اما خب اگر نخی میخوایی که مجبوری زود به زود عوض کنی یا رنگای خنثی و ساده بگیر که رنگ رفتگیش معلوم نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید مرتب بشوری. هر قدر هم حموم برید بازم چربی طبیعی پوست هست. ما هر هفته ملافه ها و پتو رو میشوریم. ...

مرسی عزیزم من رو تختیم از اینایی که داخلش پشم شیشه داره حس میکردم خودم اصلا نباید یشورمش و خشک شویی بدم مگه میشه هفته ای دو بار خشک شویی لباس و رخت داد از طرفی هم می ترسیدم بندازم ماشین و خراب کنه

مرسی عزیزم من رو تختیم از اینایی که داخلش پشم شیشه داره حس میکردم خودم اصلا نباید یشورمش و خشک شویی ...

ماشین لباسشویی ما خیلی بزرگه همه چیز رو میندازم ماشین. حتی لحاف دو نفره رو هم میندازم ماشین لباسشویی. همه ملافه ها و روکش تشک هم نخی و رنگ روشن هست که رنگش نره. پتو هم ازین نرم ها هست و لحاف ها روکش نخی سفید داره. من کلا هرچی میخرم برام مهمه شرایط شست و شو چی هست. اگه نتونم مرتب بشورم اصلا سراغش نمیرم. به نظرم شما هم همین کار رو بکن. روتختی تزیینی اگه داری فقط روزا که تخت رو مرتب میکنی بنداز. من اصلا رو تختی تزیینی ندارم. چون شستنش دردسره و استفاده ای ندارم.