2777
2789
خب ۵۰ میلیون قیمتش چنده و اینکه ضامن میخواد؟

شرایط وام مرآت رسالت گوگل کن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط وام مرآت رسالت گوگل کن

من الان ۶۰ م دارم ۵۰ لازم دارم ماشین بخرم 

تازه باید ماشین و بفروشم 

برم بانک رسالت حساب باز کنم

البته فکر کنم غیرحضوریه

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من الان ۶۰ م دارم ۵۰ لازم دارم ماشین بخرم تازه باید ماشین و بفروشم برم بانک رسالت حساب باز کنمالبته ...

غیر حضوریه بله 

البته سایت الان بستس ولی یه امتحان کن الان ببین بازشده

چون زمان میبره

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
غیر حضوریه بله البته سایت الان بستس ولی یه امتحان کن الان ببین بازشدهچون زمان میبره

گوگل؟

باشه

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
غیر حضوریه بله البته سایت الان بستس ولی یه امتحان کن الان ببین بازشدهچون زمان میبره

سرسری خوندم شرایطو بستگی به اعتبار شما داره یا من ؟چون من فقط حساب دارم اونجا زیاد گردش مالی ندارم

نوشته بود اگر اعتبار بالا باشه میشه بدون صامن وام گرفت اگه ضامن بخواد چک میخاد یا سفته الکترونیک

هر کدوم راحتید میشه

با منید فقط حسای دارم همین همون کارت

خوب امتیاز رو ما انتقال میدیم 

بعد در خواست میدید برا وام

2810