2777
2789
شرایطش چجوریه؟ بگو ببینین ارزششو داشته یا نه😉

😂🤦🏻‍♀️صداشششش خیلیی خوبه میخونه خیلی خوش اخلاقه و همه ازش تعریف میدن هیشکیو ندیدم بدشو بگه واینکه همین😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا ب روابط سطحی دوس دختر و دوس... فکر نمیکنم هیچوقت چون اون و اتلاف وقت و احساسات میدونم و هیچ ...

منم خودمو پاک و مقید نمیدونم ولی احل رابطه های امروزی یاهمون دوس پسری دوس دختری نیستم و دنبال رابطه جدی ینی همون ازدواجم الانم اگ ابشون بگن ن دیگه مزاحم نمیشم واینکه دیگه تکرارنمیکنم این کارو چون عذاب وجدانم داشتم ک چقدممکنه راجبم بدفکرکنن چون تو جامع ما اعبراز علاقه دختر مورددارخ ا نظرشون.. دیگه فکرکنید چقد دوسش داشتم ا ب ترسام غلبع کردم و پاپیش گذاشتم

ببین اون نمیخواد این رابطه رو. جواب نمیده جون نمیخواد ناراحتت کنه. وگرنه پسرا کسی و دوس دارن تو حالت ...

خودمم ب همین فکرمیکردم من ک خداحافظی کردم کلی هم تومار دادم دیگم پیام نمیدم از الانم دارم تمرین میکنم بیخیال بودنرو(: هرچی خیره انشالله

میگم چرا نمیتونم پیامام ویرایش کنم. غلط املایی هایم را بر نمی تابم... خخخ

😂🤦🏻‍♀️اشکالی ندارههههه

هعی ابجی امیدوارم خندهام گریه نشه ک میدونم میشه

ولی ب خدا اعتماداره قشنگ میچینهه

پس واقعاااا خیلییی شجاعت بخرج دادی... دله آدمه دیگه. لااقل تکلیف خودت و دلت و یبار مشخص میکنی.ی مدت ...

همین الانم کل روزو آنلاین نمیشم تاوقتی اون آن میشذ منم آن میشدم پیامم نمیدادم خودش اول پیام میداد کجایی و اینا من حالا تازه آن میشدم(: چون دلیلی برا آن شدن نداشتمم

چجوری تشنه ش کنه؟

باید ناز کنی دیگه 

تازه قیافتم باید بپسنده که تشنه باشه

مثلا همسر من اولین شبی که حرف زدیم و فهمید منم پرسید قصدت چی بود که پیام دادی؟

منم گفتم هیچی،فقط کنجکاو بودم دربارت

بعد گفت دوست داری تو رابطه باشیم‌؟

گفتم نمیدونم،باید بشناسمت اول،در مورد رابطه که نمیشه نظر داد یهویی

بعدم هیچی پیام نمیدادم تا خودش بده

هیچی از دیت نگفتم تا خودش گفت بعد ۳ روز چت

تازه وقتی گفت همو ببینیم گفتم عاااامم اون روز کلاس دارم خستم،بعد گفت خب فرداش؟گفتم باز کلاس دارم ولی اوکی یه جوری میرسونم خودمو

بعد انقدرم ناز میگفتم که ناراحت نمیشد

کلا طرز حرف زدنت خیلی مهمه،پسره رو هم باید بشناسی روحیاتش و اینا رو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزم... هرچی خیره ان شاءالله خدا همون ورقم بزنه برات. این که جواب نداده هم ممکنه از منطقی بودنش باش ...

ن ابجی این چندوقته بخاطر ایام مشغوله براهمینم زیاد آن نمیشه تامیرسه خونم زودی میگیره میخابه الانم خوابش برده یه ساعت دیگه باید صبوری ب خرج بدم برا نماز بیدارمیشهه ولی بااون تومارای من معلوم نیست کی جوابمو بده تابخونتشونن

آرهمن دارم سیاستای پسر نگه داشتنو میگماون آشناییه که اصلا مال دوران نامزدیهفعلا باید پسره بخوادولی د ...

خب فعلا منتظرجوابشم🥲ولی باید بدونه قصدم ا رابطه چیه خب قصدمم گفتم اشنایی برا ازدواجه وگرنه ک ن

ن ابجی این چندوقته بخاطر ایام مشغوله براهمینم زیاد آن نمیشه تامیرسه خونم زودی میگیره میخابه الانم خو ...

عزیزم . ♡♡♡♡

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الان ازدواح کردی خب بااونی ک بهش حس ات و گفتی ینی بدشده الانننن! اخه من یه شناخت کمی ازش دارمو پسرخی ...

نه بد نشده

ولی این کارا اصول داره

باید رو اصولش بری جلو که پررو نشه یارو

پسره باید ظاهرتو بپسنده زیاد

لوندیای ریز داشته باشی

کلا باید حس کنی که پسره اون رابطه رو میخواد و دوستت داره

چون پسرا دختراییو که براشون میان جلو میذارن تو آب نمک،مگر عاشقش بشن اون وسطا

ولی مهم نیس

اگه بخوادت زودی میگه بریم دیت،چون اولاشم هس هیجان داره

همسر منم بعد سه روز دیت تنظیم کرد

فهمیدم تا یه جایی پسندیده،برم بقیه هنرامو تو دیت رو کنم براش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
باید ناز کنی دیگه تازه قیافتم باید بپسنده که تشنه باشهمثلا همسر من اولین شبی که حرف زدیم و فهمید منم ...

ولی لحن حرف زدن و نباس بنظرم تغییر داد و دلبرونه کرد... باز نوشتنی هرچی سخت بگیری دیدنش و... خوبه ولی حرف زدنی... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
حالا ک گفتی یادم افتاد منم یکی و دوست داشتم داستان ما ۱۳...۱۴ سال پیشه اونموقع بچهبودم و درست نبود ا ...

عزیزم🫠لابد ب صلاح نبوده. انشالله اونی ک عاشقت باشه سهمت عزیزجان. واینکه خواستی هستیم ک بت گوش بدیم

2810