2777
2789
عنوان

خانوما تاحالا سوند زدین بیاین وحشت دارم شش صبح وقت سزارینمه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست
خودت رو شل بگیر و چند تا نفس عمیق بکش اگه دردی احساس کردی فردا بیا منو فحش بده

نع عزیز فش چرا 

ایشالاه .

مرسی مهربون باز چشم انجام میدم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
یبار سزارین شدم میدونم چی میگی درسته اونم درد داره ولی باز اول برا من سوند زدن گریم در اوند جیغ میزد ...

ببین ارامش داشته باشی سوند درد نداره .باور کن من برای هزار نفر سوند گذاشتم درد نداره.. اون بیشتر از استرس خودته

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم می ترسیدم از عمل نمی ترسیدم از سوند ولی می ترسیدم.

درد نداشت اصلاً.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

این حتما میگم مرسی مهربون

آره حتما بگو من برای زایمان اولم خیلی درد داشت برای زایمان دومی ترس داشتم و اصلا نمی ذاشتم پرستاره سوند بزاره بعد گفت خودت رو شل بگیر نفس عمیق بکش و کلی هم ژل زد اصلا نفهمیدم

طبیعی هم بعدش افتضاحه عزیزم من هم سز داشتم هم طبیعی سزارین ده هیچ جلوعه

من دقعه قبل که سزاربن شدم دیدم همه اونایی که طبیعی زایمان کرده بودن راحت مبرفتن اینور اونور به بچه هاشون میرسیدن اما من نمیتونستم🥺

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من دقعه قبل که سزاربن شدم دیدم همه اونایی که طبیعی زایمان کرده بودن راحت مبرفتن اینور اونور به بچه ه ...

منم همین بودم ولی رفتم خونه تازه دردام شروع شد بواسیر کوفت وزهرمار و بخیه کلا افتضاح بود