2777
2789
کیست چطوری دفع میشه ؟

من برای درمان پلی کیستیک رفتم دکتر ،گفت یه کیست ۴سانتی هم داری.(سونو دادم همونجا)

دارو داد گفت با این دارو دفع میشه. روت گلاب مشخصه...بزرگ و بافت ماننده.اولین بارم‌بود😶‍🌫️😶‍🌫️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله کسی که تنبلی تخمدان داره هرچی میخوره باز گشنشه مدام نفخ داره میل شدید به شرینحات

آخ آخ گفتیییی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای درمان پلی کیستیک رفتم دکتر ،گفت یه کیست ۴سانتی هم داری.(سونو دادم همونجا)دارو داد گفت با این ...

اع چه خوب ... از این به بعد بیشتر مراقب باش دوباره نگیری 

چه دارویی بود 

عزیزم من الان تحت نظر دکتر دارم دارو مصرف میکنم گفت باید وزنم بیاد پایینتر و داروهامم تا یکسال باید مصرف بشه بعد دوباره برم سونو ببینم خوب شدم یا

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
اع چه خوب ... از این به بعد بیشتر مراقب باش دوباره نگیری چه دارویی بود

اسمش یادم نیست.سرچ کردم برای درمان سرطان بود😅😅😅 متفورمین خوردم بهم نساخته و باعث کیست شده دکتر گفت. متفورمین رو هم برام قطع کرد گفت فقط راه بروووو  و برنج و نون و شکر نخور. من لاغرم و ارثیه.‌دختر اسکلتمم ،ارثی از من داره🫠🫠🫠

من برای درمان پلی کیستیک رفتم دکتر ،گفت یه کیست ۴سانتی هم داری.(سونو دادم همونجا)دارو داد گفت با این ...

منم دقیقا مثل شما رفتم گفت کیست ریز زیاد دارم دارو اسپیداکتون و اوزیل با متفورمین و ی نوع قرص ضد بارداری  تجویز کرد برای من دکتر

اسمش یادم نیست.سرچ کردم برای درمان سرطان بود😅😅😅 متفورمین خوردم بهم نساخته و باعث کیست شده دکتر گف ...

پس چرا کیست گرفتی من همیشه فکر میکردم کیست بخاطر غذاهای چرب و فست فود و شیرینه ... چون خودم اینطوری دچار شدم 

اع چه خوب ... از این به بعد بیشتر مراقب باش دوباره نگیری چه دارویی بود

آهان.اینم بگم...یه درد شدیدددد  حین دفعش سراغم اومد که نتونستم کمر راست کنم🤐🤐🤐

پس چرا کیست گرفتی من همیشه فکر میکردم کیست بخاطر غذاهای چرب و فست فود و شیرینه ... چون خودم اینطوری ...

نه گلم.ارث لعنتی بر تغذیه ارجح تره.وگرنه دختره ۲۰ کیلویی من پلی کیستیک نمیشد!!  تمام دنده هاش از لاغری زده بیرون. ۱۱سالشه کلی کیست داره. اهل تنقلات و آشغال خوری و شیرینی خوری هم نیست. 

منم دقیقا مثل شما رفتم گفت کیست ریز زیاد دارم دارو اسپیداکتون و اوزیل با متفورمین و ی نوع قرص ضد بار ...

برای من یک قلم نوشت،۱۵روز خوردم. همون جواب داد شکر خدا. متفورمین رو گفت دیگه نخوور. همون متفورمین ایرانی بهم نساخته بود که اینطور شدم.کلا متفورمین همه چیمو به هم ریخت😬

برای من یک قلم نوشت،۱۵روز خوردم. همون جواب داد شکر خدا. متفورمین رو گفت دیگه نخوور. همون متفورمین ای ...

واسه من تا حالا مشکل ایجاد نکرده 

من الان دارم روزی دوتا میخورم اما وزنم تغییر نکرده چرا 😐

واسه من تا حالا مشکل ایجاد نکرده من الان دارم روزی دوتا میخورم اما وزنم تغییر نکرده چرا 😐

ایرانی ها فقط لاغر میکنن و عوارض دارن که منم بدنم به کل ریخت به هم.

اگر خارجی میخوری لاغر نمیکنه. از عوارضش لاغری هست در واقع.

تازه من روزی یکی میخوردم

2810