بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اع چه خوب ... از این به بعد بیشتر مراقب باش دوباره نگیری چه دارویی بود
اسمش یادم نیست.سرچ کردم برای درمان سرطان بود😅😅😅 متفورمین خوردم بهم نساخته و باعث کیست شده دکتر گفت. متفورمین رو هم برام قطع کرد گفت فقط راه بروووو و برنج و نون و شکر نخور. من لاغرم و ارثیه.دختر اسکلتمم ،ارثی از من داره🫠🫠🫠
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پس چرا کیست گرفتی من همیشه فکر میکردم کیست بخاطر غذاهای چرب و فست فود و شیرینه ... چون خودم اینطوری ...
نه گلم.ارث لعنتی بر تغذیه ارجح تره.وگرنه دختره ۲۰ کیلویی من پلی کیستیک نمیشد!! تمام دنده هاش از لاغری زده بیرون. ۱۱سالشه کلی کیست داره. اهل تنقلات و آشغال خوری و شیرینی خوری هم نیست.
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم دقیقا مثل شما رفتم گفت کیست ریز زیاد دارم دارو اسپیداکتون و اوزیل با متفورمین و ی نوع قرص ضد بار ...
برای من یک قلم نوشت،۱۵روز خوردم. همون جواب داد شکر خدا. متفورمین رو گفت دیگه نخوور. همون متفورمین ایرانی بهم نساخته بود که اینطور شدم.کلا متفورمین همه چیمو به هم ریخت😬