2777
2789

کتاب قصه هایی که خودتون هم ازش به شدت لذت میبرید و بچه هاتون هم خیلی استقبال میکنن ازش رو هم بیاید بگید 

من چون اکثرا آنلاین خرید میکنم و نمیتونم کتاب رو ورق بزنم کلی کتاب خریدم که اگر حضوری محتواشون رو می دیدم نمی خریدم 

شما بگید منم میگم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

برای زیر سه سال کتاب های نی نی نبات و بالا سه سال نبات کوچولو رو میگیریم برای پسرم 

زیر سه سالشو واقعا از هر جهت دوست دارم پسرم چهار سال و نیمه ست هنوز هم میگم برو مثلا سه تا کتاب انتخاب کن بخونم برات حتما یکی از کتاب هاش نی نی نباته 

ولی نی نی نباتش که برای بالای سه سال هست همچین خیلی به دلم ننشست

شبیه مجله ست  و این خوبه ، من بخاطر اینکه بازی توش داره کاردستی داره رنگ آمیزی و برچسب و این چیزا داره میگیرم ولی حوصله م از بعضی قصه هاش سر می‌ره موقع خوندن پسرمو هم نمیشه پیچوند بخوام ورق بزنم بعضی قصه هاشو رد کنم سریع میگه اینو نخوندی 😵‍💫

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

پسرم کتاب های زو رو هم خیلی دوست داره  

ولی بعضی قصه هاش افتضاحه و خیلی احساسات بچه رو انکار شده توضیح میده مثلا زو نمیترسه و... 

کتاب صبحانه زو محتواش برای بچه جذابیت داره و باز هم با سانسور کردن بعضی قسمت ها میشه در لفافه بدون توضیح مستقیم به بچه این مفاهیم رو یاد داد  

در زدن موقع ورود به اتاق پدر مادر ، جمع کردن خراب کاری توسط خود بچه ، مهر و محبت دادن ، دنبال حل مسأله بودن ، 

محتوای بعضی جملات رو کاملا باید سانسور شده بخونی و ویرایش کنی وگرنه می‌تونه اثر تربیتی منفی داشته باشه ولی سانسور کنی میتونی مفاهیم ساده رو خوب بهش منتقل کنی اگر در لحظه جمله درست به ذهنت نمیرسه اصلا سمت کتاب های زو نرو از اون کتابهاست که من چهار تا ازش خریدم دو تا توش خوب دراومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سری کتاب های دایان دیگه بزرگه به نظرم واقعا خوبه 

اینم اگر بخوام وسواسی در موردش نظر بدم باید بگم اینم بعضا باید سانسور شده بخونید ولی وضعیتش از زو بهتره و به شدت بچه ازش استقبال می‌کنه 

اگر باردار هستید و می‌خواهید برای ورود بچه دوم آماده ش کنید کتاب منم حالا برادر بزرگم رو بگیرید 

اگر میخواید بره مهدکودک و مقاومت نداشته باشه و ذهنیت خوبی داشته باشه و آمادگی داشته باشه  کتاب بازی کنیم با هم تو مهد کودک خیلی خیلی بهش کمک می‌کنه ولی میگم بعضی جاها رو باید سانسور شده بخونید مثلا اگر هنوز مهد نرفته نباید جملاتی رو که میگه دلم توی مهد کودک واسه بابا و مامان تنگ میشه رو بخونید این جمله مال وقتیه که بچه این احساس رو بروز داده ، قبل از به وجود اومدن یه موضوع به بچه خوراک ذهنی منفی نمی دیم 

برای اینکه بچه احساسات خودشو شناسایی کنه من تعریف کتاب های گاستون رو زیاد شنیده بودم برای شناسایی احساس عالیه ،  ولی کارهایی که میگه بچه باید موقع ترس یا خجالت و....  انجام بده ، کارهایی نیستن که بچه توی ذهنش نگه داره و انجام بده 

براش یادآوری کنی انجام میده و نتیجه بخش هم هست  ولی خودجوش بچه انجامش نمی‌ده 

مثلا من برای وقتایی که می‌خوایم بریم دستشویی باغ یا محیط های این شکلی که بچه اونجا قبلا عنکبوت دیده بهش میگم بیا زره شجاعت درست کنیم اونجا تنفس عمیق انجام میده و می‌ره داخل ولی اینطوری نیست که خودش یادش بمونه 

شاید تجربه من اینطوری بوده و شما تجربه دیگه ای داشته باشید

دختر من ۲۲ ماهشه

چند روزه پیله کرده به [شنگول و منگول] روزی صدبار میخونم

[گربه من نازنازیه] رو هم خیلی دوست داره

مجموعه کتابای می می نی

حسنی نگو یه دسته گل

یه کتاب داشت پاره کرد اونم خیلی خوب بود راجع به دست نزدن به وسایل تیز مثل چاقو و قیچی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
انتشارات مهرسا کتابهای خوبی داره کتابای پنچلو

ممنون عزیزم میشه توضیح بیشتری بدی برای چی خوبه ؟ کدوم جلد ها بهتره ؟ 

ممنون عزیزم میشه توضیح بیشتری بدی برای چی خوبه ؟ کدوم جلد ها بهتره ؟

انتشارات مهرسا کتاباش بیشتر واسه رشد شخصیت بچه ها خوبه 

داستان‌اش آموزنده ی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اگر دنبال کتاب هایی میگردید که با بچه موقع خوندنش بخندید و و دور و بری هاتون هم گوششون تیز بشه موقعی که دارید برای بچه می‌خونید کتاب های ناصر کشاورز رو بگیرید ، همه جلد های چه کنم چی کار کنم خیلی بامزه و خنده دارن ولی انتظار محتوای خاص نداشته باشید 

کتاب های انتشارات قدیانیسرچ کنین سایتش میاداز بهترین و معتبر ترین انتشاراتی ها هستن

اگر اسم کتابی که راضی بودید رو بگید خیلی بهتر میشه 

یه کمی ازشون توضیح میدی عزیزم ؟ 

اگر اسم کتابی که راضی بودید رو بگید خیلی بهتر میشه یه کمی ازشون توضیح میدی عزیزم ؟

مثلا چیزی که برای کودکان خوبه ،کتاب های آموزشی قصه فسقلی ها،قصه های خوب برای بچه هه

و اینکه این انتشارات معمولا داستان ها و رمان های معروف دنیا و داره هم برا بچه ها و هم نوجوانان

خودم قبل تر ها آن شرلی رو ازش خونده بودم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی