2777
2789
عنوان

چقدر یسری هاتون بد حزف میزنید

101 بازدید | 15 پست

چرا انقد دنبال اتو هستیذ

دنبال سوزن تو انبار کاه

طرف تاپیک زده ذنبال جوابه ناراحته غمگینه شماها فقط تیکه میاید

یزره سطح خودتونو بالا ببرید

یه دو کلمه از اینستا یاد گرفتید یجور حرف میزنید انگار همتون دکترا روانشناسی و شخصیت شناسی ذاریذ فقط پول ندارید مطب بزنید😐😑

بخدا زشته

رفتارتون واقعا بده 

اخر جمله هاتونم یه کلمه از اینستا میگید انگار خیلی شماها 20 هستیذ بقیه 0 هستن

اینجا هرکس هرچیزی دلش بخواد میتونه بپرسه در هر موردی اگزم ناراحتید شرکت نکنید بهتره تا انفذ نیش میزنید

بچها به خودتون بیاید، رفتارتون  اصلا درست نیست 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

برو

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم بعضی کاربر های اینجا انگار عصا قورت دادن 

یکی دیگه تاپیک میزنه بعد ما سعی میکنیم اسیو آروم کنیم 

یکی دیگه ریپ میزنه با عصبانیت به ما ها میتوپه، 

بعضیا واقعا دیگه از حد میگذرونن

موافقم بعضی کاربر های اینجا انگار عصا قورت دادن یکی دیگه تاپیک میزنه بعد ما سعی میکنیم اسیو آروم کنی ...

بخدا پشت هرکاربر یه انسانه ک احساس داره

واقعا حتی پشت گوشی هم طرف به راحتی تو سایت دل میشکنه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بخدا پشت هرکاربر یه انسانه ک احساس دارهواقعا حتی پشت گوشی هم طرف به راحتی تو سایت دل میشکنه

آره عزیزم ، خیلی از کاربرا ماهن خدایی ولی یه سریاشون …

تازه من آدمیم که اصلا خشونت به کار نمیبرم ، مواظب حرف زدنم هستم که خدایی نکرده اشتباه راهنمایی نکنم یا ناراحت نکنم 

ولی بعضی از کاربرا رو میبینم تعجب میکنم، ولی خداروشکر کم با اینجور کاربرا برخورد میکنم 

انگار بعضیاشون عصبانیت های درونیشون از زندگی رو سر کاربر های اینجا خالی میکنن، و جالب اینکه همشوووون ادعای با فرهنگی میکنن و اونی که نمیفهمه طرف مقابلشونه 

موافقم بعضی کاربر های اینجا انگار عصا قورت دادن یکی دیگه تاپیک میزنه بعد ما سعی میکنیم اسیو آروم کنی ...

عصا قورت داده به معنای آدم جدیه فکر کنم باید از یه اصطلاح دیگه استفاده میکردین 

آره عزیزم ، خیلی از کاربرا ماهن خدایی ولی یه سریاشون …تازه من آدمیم که اصلا خشونت به کار نمیبرم ، مو ...

حق++++

عصا قورت داده به معنای آدم جدیه فکر کنم باید از یه اصطلاح دیگه استفاده میکردین

درسته عزیزم ولی به معنای خشک و مغرور و نرمش نداشتن هم هست ، بعضی از کاربرا نرمش ندارن و فقط حرف خودشون رو درست میدونن و به بقیه میتوپن، باید احترام گذاشت به نظرات بقیه

درسته عزیزم ولی به معنای خشک و مغرور و نرمش نداشتن هم هست ، بعضی از کاربرا نرمش ندارن و فقط حرف خودش ...

خب بله جدی و خشک بودن رو که گفتم ..ولی نمیدونم در توصیف اون کاربرهایی که میگید باید گفت نرمش ندارن یا نه 🤔

خب بله جدی و خشک بودن رو که گفتم ..ولی نمیدونم در توصیف اون کاربرهایی که میگید باید گفت نرمش ندارن ی ...

ببین به نظرم درسته ، برای اینکه خیلیییی وقتا دیدم عزیزدلم که وارد تاپیکی شدم و دیدم یه بنده خدایی نظرش رو خیلی عادی گفت یکی دیگه چون فقط نظرش مخالف نظر قبلی بود کلی بهش میتوپید ، به نظرم  این نرمش  باید درون هممون وجود داشته باشه که نظر دیگری رو  هم بپذیریم . 

ببین به نظرم درسته ، برای اینکه خیلیییی وقتا دیدم عزیزدلم که وارد تاپیکی شدم و دیدم یه بنده خدایی نظ ...

فکر کنم منظورتون اینه که نباید گفت حرف فقط حرف خودمه و یکم ملایمتر باید بود درسته؟

2810