2777
2789
یه دخترعمه دارم، مومن واقعی، از اون خشکی مذهبا نیس، نیمه پر لیوان رو می بینه بد هیج کس رو نمی خواد ت ...

‌اونی ک دکتری داره خودش و شوهرش چیکارن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم از نظر خیلیا خوشبختم، خانواده ی تحصیل کرده و حامی، همسر خوب، بچه های قشنگ و سالم و خوب، شغل با کلاس، ظاهر و... الحمدلله زندگیمم خوبه اما احدی غیر خانوادم نمیدونن، کمتر شبیه که از درد بی خواب بشم 

خوشبختی نسبیه و نمیشه به هیچ کس این لقب رو به صورت مطلق داد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

اگه خودمو چش نزنم بقیه همیشه حرف خوشبختیم و میزنن و هی میپرسن چجوری انقد خوشبختی 

ولی بیا بهت رازشو بگم 

ادمی که از نظر تو خوشبخته به معنی این نیست که هیچ درد و مشکلی نداره

من همیشه به بقیه ام میگم خدا هیچوقت هیچ خوشبختی کاملی به کسی نمیده حالا هر کسی یه طوری ولی تنها چیزی که مهمه اینه تو زندگی من که یادم نره چیزی که پارسال میخواستم و ارزوم بود امسال دارمش پس ارز وم یادم نره وقتی یه چیزیو آرزشو داشته باشم و بهش برسم بازم قدرشو میدونم سعی میکنم هیچ چیزی برام تکراری نشه حتی دست و پا داشتن حتی راه رفتن حتی خوابیدن این باعث میشه اکثر وقتا خوشحال و راضی باشم و هی بقیه بگن چیکار میکنی انقد خوشبختی

خوشبختی درون خودتونه

پولداره

پولدارنیستن ولی شوهرش حاضره قلبشو بده که این همیشه توفامیل و شهر حتی سرباشه ...پولدارمایه دارنیست ولی گرونترین لباساتنش میکنه... دیدین توسایت خاله زنک بازیا درمورد جاری ومادرشوهر...این شوهرش با مادر زنش درمورد زن داداشای خودش و مادرخودش حرف میزنه...ی چیز عجیب اصلا 

بخدا خواهرشوهرم همه حسرت زندگیشو میخورن...خودش و مادرش وحشی و سلیطن ...ولی ادا زنای ناز نازیو خب بلد ...

ایکجور زن ها سیاست دارن

دقیقا عین مادرشوهر من

شوهرش و بچه هاش عین موم تو دستشن

اونم برا هیچکس دل نمیسوزونه 

اولویت خودشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

من از روی چشمای طرف حدس میزنم خوشبخته یا نه بعضیا اصن چشماشون میدرخشه،برق خوشبختی تو چشماشونه...من خوشبختی رو توی دوست داشته شدن و معشوق بودن میبینم یه خانم که همسرش دوسش داره واقعا یه نوع اعتماد بنفس خاصی داره یه رضایت از خود ...وقتی خودشم عاشق همسرشه دیگه همیشه حس میکنه یه تکیه گاه داره و حالش خوبه..برعکس کسایی که با همسرشون چالش دارن همش انگار چشماشون خسته س...چهرشون خسته س...

نمیدونم برداشت منه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودم از نظر خیلیا خوشبختم، خانواده ی تحصیل کرده و حامی، همسر خوب، بچه های قشنگ و سالم و خوب، شغل با ...

از درد بخواب نشی ینی چییی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه دخترعمه دارم، مومن واقعی، از اون خشکی مذهبا نیس، نیمه پر لیوان رو می بینه بد هیج کس رو نمی خواد ت ...

اوهوم این دخترعمه واقعا خوشبخته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
خودم از نظر خیلیا خوشبختم، خانواده ی تحصیل کرده و حامی، همسر خوب، بچه های قشنگ و سالم و خوب، شغل با ...

چه دردی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مومن واقعی

از بندگان خوب خدا

نهایت تلاش میکنه تو هیچ زمینه خلاف خواست خدا کاری نکنه

تو همه زمینه ها پرتلاشه

انگار فرشته ای بوده تو اسمون که اومده رو زمین

نهایت آرامش، رضایت، خوشبختی

از چشم بد دور باشه

2810