2777
2789
من از روی چشمای طرف حدس میزنم خوشبخته یا نه بعضیا اصن چشماشون میدرخشه،برق خوشبختی تو چشماشونه...من خ ...

اره منم از چشم میفهمم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دردی؟

رماتیسم +  دیسک گردن،

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خودم از نظر خیلیا خوشبختم، خانواده ی تحصیل کرده و حامی، همسر خوب، بچه های قشنگ و سالم و خوب، شغل با ...

خدا رو شکر 

هرکسی یه مشکلاتی  تو زندگیش داره بالاخره 

اسپند برا خودتون دود کنین.

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اگه خودمو چش نزنم بقیه همیشه حرف خوشبختیم و میزنن و هی میپرسن چجوری انقد خوشبختی ولی بیا بهت رازشو ب ...

منم اینا رو میگم...مثلا نوشته های قبلم رو میخونم که فلان چیز ارزوم بود بهش رسیدم..یا همین شکر های کوچیک..ولی بازم اونجور خوشحال نیستم ...نمیدونم چه کنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
از درد بخواب نشی ینی چییی

یعنی اکثر شبا درد جسمی دارم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اوهوم این دخترعمه واقعا خوشبخته

آره با گفتن نمیشه توصیف کرد، بدترین چیزا رو به بهترین صورت توصیف می کنه که عاشقش بشی، خیلی حرفاش آرام بخشه من بیشتر از خواهرم با اون درد و دل می کنم 

من از روی چشمای طرف حدس میزنم خوشبخته یا نه بعضیا اصن چشماشون میدرخشه،برق خوشبختی تو چشماشونه...من خ ...

چشم ها آیینه روحن

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اگه خودمو چش نزنم بقیه همیشه حرف خوشبختیم و میزنن و هی میپرسن چجوری انقد خوشبختی ولی بیا بهت رازشو ب ...

مممنونم بابت این پیامی که دادید

آموزنده بود واقعا 

ازش اسکرین شات گرفتم که یادم بمونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
رماتیسم + دیسک گردن،

خیلدا اینا رو دارن ن خانواده خوب دارن ن پول دارن ن چیزی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خدا رو شکر هرکسی یه مشکلاتی تو زندگیش داره بالاخره اسپند برا خودتون دود کنین.

تشکر عزیزم، براتون بهترین ها رو ارزو میکنم 

ان شاالله خدا بهم سلامتی بده با کمتر از اینی که دارم میتونم زندگی کنم اما بیماری اذیت کنندس 

2810