2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست
منم از همین میترسیدم قبل از بیهوشی قرص ارام بخش میدن بهت هیچی نمیفهمی من دو هفته هست عمل کردم اصلا د ...

نمیشه شب قبلش قرص بخورم؟

من ی پیج پر از دستسازه های رزینی دارم خوشحال میشم فالوم کنید @Rezin_Qasedak 
منم میترسیدم به هوش نیام اما بعد عمل بهم گفتن خودت پاشو برو اون یکی تخت تا ببریمت 😐😂همشم می‌خندیدم ...

هعی خداکنه منم مثل شما باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گل من اما تامپون نبود اسمشو نمیدونم شبیه نگاتیو عکس بود اره منشی خارجشون نکرده بود دکتره گفت خدا ...

وای🤣🤣🤣یکی از ترس ها ب ترس هام‌ اضافه شد

وای🤣🤣🤣یکی از ترس ها ب ترس هام‌ اضافه شد

نه بابا نترس من شهر دیگه بودم عزیزم دیر رفتم اتفاقا عملی بود که واقعا اعتماد به نفس بهم داد اسمش عمله مامانم میگفت والا این سرما خورده بود حالش بد میشد این عمل انگار زنگ تفریح بوده براش😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نه بابا نترس من شهر دیگه بودم عزیزم دیر رفتم اتفاقا عملی بود که واقعا اعتماد به نفس بهم داد اسمش عمل ...

چقد روحیه خوبی داری من مثل افسرده هام برای عمل😂

هعی خداکنه منم مثل شما باشم

اصلا نترس من بهت قول میدم چیزی نمیشه 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
چقد روحیه خوبی داری من مثل افسرده هام برای عمل😂

ای خواهر دارم گرم میکنم برای ششمین عمل زندگیم 😂😂😂 من کلا معروفم تو فامیل اینو گفتم تو رو خدا نگید باز باید اتاق عمل خیلی ضایعس دیگه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
ای خواهر دارم گرم میکنم برای ششمین عمل زندگیم 😂😂😂 من کلا معروفم تو فامیل اینو گفتم تو رو خدا نگید ...

دیگ چه عملی؟

اصلا استرس نداشته باش من بهوش ک اومدم دسشویی داشتم پرستار صدای همراهم نمیزد بیاد میخواستم برم پرستار ...

🤣🤣🤣

2810