2777
2789
عنوان

امشب تو امامزاده حرف خادمش خیلی رفت رو مخم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 53 پست
عزیز دلم به دل نگیر به اونا اینجوری آموزش دادن نهاد امر به معروفشون،،میگن تذکر بدید ولی مودبانه و مه ...

خادم های دیگه خیلیم مهربون بودن،فقط این خانم یهو چشمشون منو گرفت وسط اونهمه ادم،حالا همه هم ارایش داشتنا😂😂😂اومد سراغ من بیچاره وسط جمعیت

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
عزیزم شاید اون خادم فرستاده حضرت زهرا بوده که به قلب تو چیزایی بندازه❤️

اخه اصن میگم ارایش غلیظی نداشتم،رژ صورتی کمرنگ ک اونم مکه ای بود...🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دیگ در این حدم درست نیست اتفاقا برعکسش بیشتر اتفاق میفته اول ارایش میکنه بیرون بعد ارایش بر ...

شوهر من اینجوری شد 

اول نماز قضا کم کم نماز میخوند بعد شد هفته یبار بعد تدک نماز بعد بی غسل بعد الان چرت پرت میگه و یکسری اشکالات اساسی داره 

ک البته چون لجبازه حرف من تاثیر نمیکنه نمیگم فقط دعا مبکنم عاقل شه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
والا منم لبنانی بسته بودم روسریمو چادرم کشیده شده بود کمی موهام معلوم بود من خیلی ناراحت شدم با مسئو ...

اینجور ادما جوگیرن،با ادمای جوگیر سر کردن واویلاییه😂😂اکثرا هم فازشون عوض میشه یهو

اینجور ادما جوگیرن،با ادمای جوگیر سر کردن واویلاییه😂😂اکثرا هم فازشون عوض میشه یهو

زن اخوند بود بایدم جوگیر شه 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ادم باید با خدا معامله کنه ادمای مشکل دار تو هر صنف و مکانی هستن ، اگه یه ادم پولدار خراب باشه شما ا ...

خب من این حرفو میدونم،شما میدونید،اما اونی ک تازه اول راهه ممکنه تو خیلیی چیزا خام باشه،باید با ی اصول و قوانینی بردش جلو،ک برکت اون راه یواش یواش وابسته‌اش کنه

خادم های دیگه خیلیم مهربون بودن،فقط این خانم یهو چشمشون منو گرفت وسط اونهمه ادم،حالا همه هم ارایش دا ...

آره پیرترهاشون بعضی وقتا جوگیر میشن می خوان یه خودی نشون بِدَن، 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

من قبلا که بچه تر بودم زیاد چیزی نمیدونستم تازه با روضه و .. اشنا شده بودم ‌‌(چون اومدیم منطقه شیعه نشین البته مادرم شیعه ست و ماهم همینطور ) خلاصه ارایش میکردم بیرون،  برای روضه هم با ارایش رفتم کسی چیزی نگفت ولی ینفر راهنمایی میکرد بهتر بود

بنظرم الان که میدونیم برا عزاداری کسی ارایش نمیکنه باید رعایت کنیم .. حالا یه روز رژ و پنکک و .. نزنیم چیزی نمیشه تازه بخوایم گریه کنیم همش خراب میشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه عزیزم دیگ در این حدم درست نیست اتفاقا برعکسش بیشتر اتفاق میفته اول ارایش میکنه بیرون بعد ارایش بر ...

اونیو ک اوایل بر اساس اصول و قوانین احکامو انجام میده نمیگم،ولی اونی ک بعد مدت ها دوری میاد سمت این چیزا،نباید ب ی اخطار و حرکت تند فراریش بدن،منظورم خودم نیستما،اینم میدونم امام حسین خودش اورده تو مجلس،خودشم نگه میداره،ولی ماعم مسئولیم در برابر اینکه دل کسیو نشکونیم☹️

فرق هست بین اونی ک اینارو انجام میداده و داره دلسرد میشه،با اونی ک انجام نمیداده و اوایل انجام دادنشه🙂

حقیقتا منم مخالفم نظرم اینه خود افرادی که حالا رژ میزنن رو جذب مجالس کنیم با خوشرویی خودشون اگه غلط ...

اخیییی🥲🥲خاله منم همچین چیزی براش پیش اومد،روضه داشتن خونه مادر بزرگم،بعد همه زن بودن،خالم یهو وقتی روضه خون اومد چادرش گم میشه،مامان بزرگم با ی لحن تند گفته بود از حضرت زهرا خجالت نمیکشی؟اون بیچاره‌ام بعد روضه ناراحت شده بود گریه اینا کرده بود

جدی میگم باید یه کم میرفتی عقب با دقت به لپش نگاه میکردی میگفتی دستمال بدم بهتون؟ به لپتون دماغ چسبی ...

😂😂😂😂😂😂😂تصورش کردم وقتی اونو میگفتم

موقع رفتن دیدم داره نگاهم میکنه باز😂😂😂تو دلم گفتم باز میخوای چی بگی

صاحب مجلس حضرت زهراست،خودش اگر بخواد میندازه تو دل اون ادم ب مرور زمان همه چیزو،کسی با ارایش بره مجل ...

صاحب مجلس حضرت زهراست

ولی خدای حضرت زهرا امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و بااارها تو قرآن بهش تاکید کرده

اون خانم وظیفه اش رو انجام داده و سعی هم کرده لحنش درست باشه

روش خدا معمولا اینه از طریق اسباب و وسیله ها اراده اش رو پیاده می کنه... از کجا می دونی خدا و حضرت زهرا اون خانم رو نفرستادن بهت تذکر بدن؟ 

2810