2777
2789
عنوان

خانوما این ست کلاه خریدم ولی پشت یکم گشاد

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

[QUOTE=361549482]کش نیم سانتی پشتش بدوز درست میشه[/QU یکم گشاد یعنی کش بدوزم تنگ میشه ببرم خیاطی خودم بلد نیستم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

پیجش رو بده بی زحمت. با حجاب تر هم داره؟

الان عکس عادی میدم پیجش باشه اولش پوشوندم چون اینجا یه عده دور از جون شما بیمارن میگن اومده تبلیغ کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ قدر کلاش قشنگه

من عاشق کلاه هستم شوهرم گفت هرچی جز کلاه بخری اشکال ندار🙂 این سری پست اومد رفتم اتاق گفت چی خریدی یه شال آوردم گفتم اینو 👻هی دوس دارم همه مدل کلاه داشته باشم

[QUOTE=361549482]کش نیم سانتی پشتش بدوز درست میشه[/QU یکم گشاد یعنی کش بدوزم تنگ میشه ببرم خیاطی خود ...

منم بلد نیستم خیاطی.ولی کاری نداره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من عاشق کلاه هستم شوهرم گفت هرچی جز کلاه بخری اشکال ندار🙂 این سری پست اومد رفتم اتاق گفت چی خریدی ی ...

شوهر من نمیزاره کلاه بزارم.حتی باحجاب.هوا هم یخهههه‌.چطور راضیش کنم بنظرت؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من عاشق کلاه هستم شوهرم گفت هرچی جز کلاه بخری اشکال ندار🙂 این سری پست اومد رفتم اتاق گفت چی خریدی ی ...

😅 آره کلاه خیلی قشنگه مخصوصا که مدلی که شما خریدید لبه داره خیلی چیزه شیکیه 

مبارکت باشه اسی جووووون 🤩😉

شوهر من نمیزاره کلاه بزارم.حتی باحجاب.هوا هم یخهههه‌.چطور راضیش کنم بنظرت؟

شوهر من می‌زاره ولی میگه تو چرا اینقدر کلاه میخری حداقل چند تا شال قشنگ بگیر .شوهر من اوایل دوس نداشت ولی من براش کلاه خریدم گفتم زمستون اینو بزار ببین پیشونیت چقد گرم میشه مریض هم نمیشی بعد گفتم من وقتی کلاه میزارم تو سرما سردرد نمی‌گیرم یه ساده اول گذاشتم با خودش بیرون رفتم بعد کم کم پیشرفت کردم 

😅 آره کلاه خیلی قشنگه مخصوصا که مدلی که شما خریدید لبه داره خیلی چیزه شیکیه مبارکت باشه اسی جووووون ...

مرسی عزیزم قابل نداره

شوهر من می‌زاره ولی میگه تو چرا اینقدر کلاه میخری حداقل چند تا شال قشنگ بگیر .شوهر من اوایل دوس نداش ...

آی گفتییی.بخدا از سرما،سردرد های بدی میگیرم.بدبختی اینجاست توشهر نسبتا مذهبی هستم و کمتر خانمی کلاه بافت میزاره🫠

آی گفتییی.بخدا از سرما،سردرد های بدی میگیرم.بدبختی اینجاست توشهر نسبتا مذهبی هستم و کمتر خانمی کلاه ...

حالا من این مدلی گرفتم ولی همه کلاه که این جوری نیستن مدلهای دیگ با این شال گردن دور گردنی اصلن هیچ جا مشخص نیست .البته کسی که چادر میگیره که فک نکنم بتونه بزاره سخت میشه .من یه موقع میرم تفریح این جوری باز میزارم ولی وقتی استخر میرم یه کلاه مشکی دارم جوری میزارم مو وپیشونی همه جا رو پوشش میده که مریض نشم چون ده دقیقه پیاده روی میکنم بخاطر کمر دردم هفته آیی یبار رو میرم 

حالا من این مدلی گرفتم ولی همه کلاه که این جوری نیستن مدلهای دیگ با این شال گردن دور گردنی اصلن هیچ ...

این مدلی که گرفتی خیلیی شیک و پوشیدست بنظرم😍😍😍  چادری نیستم معمولیم و خیلی خیلی بیرون میرم بخاطر کلاس بچه هام.‌مشکلش اینه میگه همسال های تو نمیپوشن! تینیجرها میپوشن.

۳۵سالمه🫠🫠🫠

2810