بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من نمیزاره کلاه بزارم.حتی باحجاب.هوا هم یخهههه.چطور راضیش کنم بنظرت؟
شوهر من میزاره ولی میگه تو چرا اینقدر کلاه میخری حداقل چند تا شال قشنگ بگیر .شوهر من اوایل دوس نداشت ولی من براش کلاه خریدم گفتم زمستون اینو بزار ببین پیشونیت چقد گرم میشه مریض هم نمیشی بعد گفتم من وقتی کلاه میزارم تو سرما سردرد نمیگیرم یه ساده اول گذاشتم با خودش بیرون رفتم بعد کم کم پیشرفت کردم
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
آی گفتییی.بخدا از سرما،سردرد های بدی میگیرم.بدبختی اینجاست توشهر نسبتا مذهبی هستم و کمتر خانمی کلاه ...
حالا من این مدلی گرفتم ولی همه کلاه که این جوری نیستن مدلهای دیگ با این شال گردن دور گردنی اصلن هیچ جا مشخص نیست .البته کسی که چادر میگیره که فک نکنم بتونه بزاره سخت میشه .من یه موقع میرم تفریح این جوری باز میزارم ولی وقتی استخر میرم یه کلاه مشکی دارم جوری میزارم مو وپیشونی همه جا رو پوشش میده که مریض نشم چون ده دقیقه پیاده روی میکنم بخاطر کمر دردم هفته آیی یبار رو میرم
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی