2777
2789
عنوان

طلاق و حضانت

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
مریض شدم از دستشون انقدر باهام دعوا کردن ام اس گرفتم همیشه و هرروز یه قسمت بدنم از فشار عصبی مشکل پی ...

میفهمم چی میگی😔😔😔بعضیا فقط برای عذاب دادن زندگی میکنن

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم چی میگی😔😔😔بعضیا فقط برای عذاب دادن زندگی میکنن

مثلا خیلی آروم بهش گفتم نگاه کن من الان کسی رو تواین شهر ندارم توهم پدرمی هم مادر هم خواهرم هم برادر بیشتر از قبل بهت احتیاج دارم نگاه کن بهم بی محبتی کنی ممکنه برم با کسی رفیق بشم بخاطر محبت بزار کنارت آرامش داشته باشم آخرشم میره هرکاری میخواد میکنه منم که قهر میکنم اصلا مهم نیست خیلی عادی مثلا میگه چیزی نمیخوایم واسه خونه منم قهرم جواب نمیدم میگه نگاه کن این قهر کردنت عواقب داره تازه تهدیدم میکنه 

باهاش صحبت کن درد دلت بگو وقت بده بهش بگو تافلان تاریخ اگه تعغیری نکردی زنگ میزنم خانوادم بیاین تکل ...

با یکی از همکاراش رفت وآمد خانوادگي داریم ظاهرا به همکارش گفته تا زمانی که پدر مادرم زنده هستن از این ساختمون. نمیرم خانم همکارش بهم گفت خب میدونید چیه مثلا الان هنوز مادر بزرگش زنده اس ۹۵سالشه من بشینم تا ببینم اینا کی میمیرن؟

۵ساله با زبون آروم چه خودم چ مادرم باهاش حرف زدیم هیچ به هیچ

خب ایندفعه بابا یا داداشت باهاش صحبت کنن تهدیدش کنن به جدایی...شاید نتیجه داد

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟